De avontuurlijke hoogtepunten van de Filipijnen

Voor actieve reizen is de Filipijnen een ongekend mooie bestemming. Doordat in veel gebieden weinig toerisme is, zullen unieke en avontuurlijke ervaringen centraal staan in elke reis. Verken per mountainbike de mooiste rurale gebieden van de Visayas, of beklim een van de vele vulkanen. Bekijk de favoriete actieve en avontuurlijke bestemmingen van Undiscovered en laat je inspireren voor je eigen reis.

Uitgelicht

suptour opt .jpg
Het vergt wat oefening, maar eenmaal je jouw evenwicht op het SUP board hebt gevonden, begint een uitzonderlijke tocht over de Loboc River! Glijd stroomafwaarts en ontdek de mooie groene natuur van Bohol als geen ander.

Uitgelicht

8. kayaken bij coron island fc opt.jpg
Maak een meerdaagse tocht per kajak en ga op zoek naar de zelden bezochte lagunes en verborgen strandjes van Coron Island.

Uitgelicht

1. walvishaai fc opt.jpg
Enthousiast spring je in het water. Je opent je ogen en beseft al snel hoe klein je bent. Kies tijdens je reis in de Filipijnen voor een ongeëvenaarde belevenis en ga snorkelen met de enorme walvishaaien in hun natuurlijke omgeving!

Uitgelicht

3. mt. mayon opt.jpg
Moeder Natuur kan meedogenloos zijn, maar aan de andere kant is ze ook verbazingwekkend mooi in haar voorkomen. Mount Mayon staat synoniem voor beide gevallen.

Uitgelicht

pool-diving opt.jpg
Als leren duiken hoog op je verlanglijstje staat, wacht dan niet langer en ga er mee aan de slag tijdens je reis door de Filipijnen. Je krijgt de beste opleiding van door ons met zorg geselecteerde duikscholen op de meest prachtige locaties.

Uitgelicht

ballonvaart4 opt .jpg
Vlieg over de Chocolate Hills van Bohol en neem alle tijd om dit unieke panoramabeeld van rijstvelden, dorpjes en de mysterieuze heuvels op je netvlies te printen.

Uitgelicht

2. twin lakes np negros fc opt.jpg
Laat je verrassen door verbazingwekkend mooie natuur waarbij de rustige sfeer je het gevoel geeft dat je het rijk af en toe voor je alleen hebt.

Uitgelicht

6. mountainbiken bohol fc opt.jpg
Pak het anders aan en verken Bohol al fietsend per mountainbike, tussen de Chocolate Hills door, langs kleine dorpen en prachtige kustwegen. Beleef het land op een andere manier tussen prachtige landschappen en de vriendelijke blik van de goedlachse lokale bevolking.

Uitgelicht

mount pinatubo meer opt.jpg
Verken de notoire Mount Pinatubo en bewandel een route wat nog het meest weg heeft van een maanlandschap.

Uitgelicht

4. dugong filipijnen fc opt.jpeg
Het uiterste noorden van Palawan biedt een fantastisch mooie omgeving en herbergt een zeldzame verschijning. Een ontmoeting met een zeekoe is een belevenis die je altijd bij zal blijven!