Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Borneo

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

4 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Enchanting Sabah
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Tijdens deze rondreis door het groene hart van Borneo maak je kennis met het mooiste wat Sabah te bieden heeft en laat je je betoveren door het land! Combineer de meest bijzondere plekjes met unieke verblijven en geweldige activiteiten.
Borneo & Philippines
21-daagse Privé Rondreis Filipijnen & Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Untamed Sarawak
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een afwisselende rondreis door de binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en verken de inmense grotten van Mulu National Park. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!

Een rondreis Borneo met Undiscovered

Laat je inspireren door ons aanbod rondreizen Borneo. Onze reisspecialisten kennen Borneo als geen ander en weten waar je moet zijn voor de meest bijzondere ervaringen tijdens een reis door Borneo. Met onze jarenlange ervaring hebben wij bijzondere rondreizen door Borneo ontwikkelt welke als voorbeeld dienen van de diverse mogelijkheden die Borneo te bieden heeft. Graag komen wij persoonlijk met je in contact om je wensen en interesses te vertalen in een unieke rondreis door Borneo.

Reizen door Borneo laat je kennis maken met een buitengewoon kostbare biodiversiteit dat het op twee na grootste eiland ter wereld bezit. Diep verborgen in de oeroude jungle van Borneo vind je unieke flora en fauna. Reis in Borneo te voet of per boot door de fraaie binnenlanden en ga op zoek naar orang-oetans, neusapen en dwergolifanten. Een rondreis door Borneo met Undiscovered laat je meevoeren naar uitdagende bestemmingen die slechts door weinigen is bezocht en biedt je ongekende ervaringen. Geniet onbezorgd tijdens een rondreis door Borneo en laat je door Undiscovered meenemen naar het meesterwerk van Moeder Natuur vol pure reiservaringen, weg van de massa en geheel naar jouw wens.

Start vandaag nog met het plannen van je rondreis naar Borneo

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unike rondreis naar Borneo.