Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Borneo

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

5 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Classic Borneo
20-daagse privé Rondreis Borneo
Beleef de absolute hoogtepunten van Borneo. De reis is met zorg samengesteld voor wie niets wilt missen van de uitzonderlijke natuur en cultuur van Borneo. Daarbij doe je unieke en bijzondere locaties aan, die net even buiten de gebaande paden zijn.
Close Encounters of Borneo
18-daagse privé Rondreis Borneo
Een afwisselende rondreis brengt je dichtbij de lokale mensen, de lokale keuken, kleurrijke flora en uiteraard oog in oog met de unieke fauna van dit fantastische land. Eindig je reis in Robinson Crusoe-stijl op het idyllische Pulau Lankayan.
Sabah Experience
13-daagse privé Rondreis Borneo
Een afwisselende reis door het weinig bezochte hart van Borneo. Klim naar de top van Mt. Kinabalu en maak een riviersafari over de Kinabatangan Rivier. Ontdek de biodiversiteit in flora en fauna in ongerept Danum Valley. Een unieke reis om niet te vergeten!
Untamed Sarawak
14-daagse privé Rondreis Borneo
Ontdek de natuurlijke wonderen van Sarawak tijdens een avontuurlijke rondreis door de binnenlanden. Ontmoet de lokale Iban-stam en kom oog in oog te staan met orang-oetangs in Semenggoh. Sluit de reis ontspannen en in luxe af op het tropische eiland Pulau Gaya.
Borneo & Philippines
22-daagse privé Rondreis Filipijnen, Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!

Een rondreis Borneo met Undiscovered

Laat je inspireren door ons aanbod rondreizen Borneo. Onze reisspecialisten kennen Borneo als geen ander en weten waar je moet zijn voor de meest bijzondere ervaringen tijdens een reis door Borneo. Met onze jarenlange ervaring hebben wij bijzondere rondreizen door Borneo ontwikkelt welke als voorbeeld dienen van de diverse mogelijkheden die Borneo te bieden heeft. Graag komen wij persoonlijk met je in contact om je wensen en interesses te vertalen in een unieke rondreis door Borneo.

Reizen door Borneo laat je kennis maken met een buitengewoon kostbare biodiversiteit dat het op twee na grootste eiland ter wereld bezit. Diep verborgen in de oeroude jungle van Borneo vind je unieke flora en fauna. Reis in Borneo te voet of per boot door de fraaie binnenlanden en ga op zoek naar orang-oetans, neusapen en dwergolifanten. Een rondreis door Borneo met Undiscovered laat je meevoeren naar uitdagende bestemmingen die slechts door weinigen is bezocht en biedt je ongekende ervaringen. Geniet onbezorgd tijdens een rondreis door Borneo en laat je door Undiscovered meenemen naar het meesterwerk van Moeder Natuur vol pure reiservaringen, weg van de massa en geheel naar jouw wens.