Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Reunion

Weg van de massa en geheel naar jullie wens

3 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Island Explorer
14-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities! Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes, ervaar Creoolse sferen en geniet van wit strand op Mauritius.
Réunion Experience
10-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!

Een rondreis Réunion met Undiscovered

Laat je verrassen door onze creaties van de mooiste rondreizen Réunion. Réunion wordt gekarakteriseerd door een spectaculair mooi landschap en een gastvrije bevolking vol culturele rijkdom. Onze reisspecialist stelt met zijn persoonlijke service en expertise graag een unieke rondreis door Réunion samen zoals jij voor ogen hebt. Graag nemen we goed de tijd om te luisteren en te begrijpen wat je wenst voordat we je reis door Réunion plannen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en we helpen je graag met het zorgvuldig selecteren van de juiste excursies, gidsen en accommodaties. Undiscovered creëert graag samen met jou je eigen unieke rondreis naar Réunion.

Vrijheid staat aan de basis van al onze Réunion rondreizen. Zo maak je tijdens het reizen in Réunion gebruik van je eigen huurauto. Hierdoor kun je het eiland volledig op eigen tempo verkennen en heb je zelf de vrijheid om de mooiste plekken van Réunion te ontdekken. Uiteraard helpen we je maar al te graag aan ideeën voor een unieke rondreis door Réunion. Zo kun je een meerdaagse trekking door de bergen ondernemen om de natuur tijdens je rondreis Réunion pas écht goed te ervaren. Réunion is een buitengewoon paradijs waar natuurliefhebbers, avonturiers en wandelaars hun hart op kunnen halen. Ontdek op jouw manier en laat je rondreis Réunion met Undiscovered werkelijkheid worden.

Je rondreis Réunion combineren met Mauritius

Denk je eraan om je rondreis Réunion te combineren met Mauritius? Réunion en Mauritius liggen slechts één uur vliegen van elkaar vandaan en zijn daardoor eenvoudig met elkaar te combineren. Tijdens een rondreis Réunion bevind je je helemaal in de natuur en kun je geweldig wandelen langs sensationele landschappen vol vulkanen, bergen en watervallen. Een unieke bestemming waar avonturiers, natuurliefhebbers en wandelaars hun hart op kunnen halen. Kom vervolgens helemaal tot rust tijdens een aansluitende vakantie in Mauritius, een tropisch paradijs dat wordt gekenmerkt door mooie zandstranden en helderblauw water met fraaie koraaltuinen. Combineer je rondreis Réunion met Mauritius en geniet van al het moois dat beide landen te bieden hebben. Bekijk hier een voorbeeld van een combinatiereis door Réunion en Mauritius ter inspiratie voor je eigen rondreis op maat.

Start vandaag nog met het plannen van je rondreis naar Réunion

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke reis naar Réunion.