Ga naar inhoud
Undiscovered

Bohol

Suppen door het buitengewone Bohol

Locatie

Bohol
9°39'29.4"N, 124°01'50.6"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Het vergt wat oefening, maar eenmaal je jouw evenwicht op het SUP board hebt gevonden, begint een uitzonderlijke verkenningstocht over de Loboc River! Glijd stroomafwaarts en ontdek de mooie groene natuur van Bohol als geen ander.

Bohol is een bekende bestemming in de Visayas en mag niet ontbreken tijdens een rondreis in de Filipijnen, maar er is méér dan het populaire Alona Beach of de mysterieuze Chocolate Hills. De weelderige binnenlanden en kalme rivieren van Bohol zijn een lust voor het oog en hoe kan je dat serene natuurschoon beter verkennen dan vanaf een paddleboard?

loboc rivier suppen bohol filipijnen - Undiscovered.nl
loboc rivier bohol filipijnen - Undiscovered.nl
loboc rivier suppen bohol filipijnen - Undiscovered.nl
loboc rivier bohol filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Highlights
The Best of the Philippines
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
De meest befaamde Filipijnse eilanden in een onvergetelijke reis! Start bij El Nido en de unieke archipel voor de kust van Palawan, geniet op het oogverblindende White Beach van Boracay en laat Bohol je uiteindelijk verrassen met haar leuke veelzijdige binnenland.
Let's Go Local
20-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Van de indrukwekkende rijstterrassen in Luzon tot de smalle paadjes van Negros en de verborgen watervallen van Siquijor. Overal waar je komt, wordt de pracht van de natuur versterkt door de gastvrije en nieuwsgierige Filipino’s. Een hartverwarmende reis!
Lost in Paradise
20-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar afgelegen locaties in de Filipijnen. Geniet van het relaxte Siargao, ontdek het binnenland van Bohol en sluit af met de TAO Philippines boottocht die het mooiste archipel op aarde doorkruist. Hier heb je alleen nog maar van kunnen dromen
Terug