Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Sri Lanka

Rondreizen Sri Lanka

Ontdek de meest ongerepte parels van historisch Ceylon

9 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Classic Ceylon
21-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Ceylon Escape
12-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Bezoek in een korte tijd alle hoogtepunten uit de culturele driehoek. Op een rustig reistempo ontdek je al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft. Eindig de reis ontspannen aan de ongerepte oostkust. Tijdens deze rondreis ligt de nadruk op comfort.
Hidden Gems
16-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een bijzondere rondreis buiten de gebaande paden met een focus op unieke belevingen. Tijdens deze reis bezoek je locaties waar je jezelf volledig kunt onderdompelen. Comfortabele accommodaties op unieke locaties staan centraal, zodat je volledig kunt ontspannen.
Treasures of Nature
16-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale rondreis voor de natuurliefhebber. De reis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied per kano.
Northern Heritage & Nature Trail
20-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze boeiende rondreis wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de fraaie oostkust.
Remote Ceylon
15-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Reis buiten de gebaande paden tijdens deze korte rondreis. Naast bijzondere accommodaties midden in de natuur, bezoek je unieke locaties met enkel de natuurgeluiden op de achtergrond!
Beaches of the South
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende reis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en ga op zoek naar kuddes olifanten in Udawalawe National Park. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Sri Lanka & Maldives
17-daagse privé Rondreis Sri Lanka, Malediven
Een fantastische combinatiereis naar Sri Lanka & Malediven met een mix van schitterende natuur en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee.

Een Sri Lanka rondreis met Undiscovered

Al onze rondreizen Sri Lanka zijn op privé basis en worden met zorg samengesteld. De voorbeeldreizen dienen als basis voor het creëren van een eigen reis op maat. Al onze reizen worden op maat gemaakt, helemaal naar wens. We laten je graag de meest ongerepte plekjes, verborgen parels en bijzondere hoogtepunten van het land ontdekken. 

Elke route door Sri Lanka is indrukwekkend, waarbij je bijzondere belevingen mee kunt maken. Daarnaast bezoek je unieke plekjes die alleen Undiscovered weet te vinden. Je verkent Sri Lanka altijd samen met een privé gids-chauffeur, waardoor je de beste ervaring krijgt en veel vrijheid hebt. De gids-chauffeurs van Undiscovered zijn persoonlijk geselecteerd en bieden echt een meerwaarde aan de beleving.

Er zijn voldoende mogelijkheden om een rondreis door Sri Lanka te combineren met een bezoek aan de Malediven. We komen graag persoonlijk in contact om je wensen te bespreken.

Onze specialisten reizen elk jaar terug naar Sri Lanka voor nieuw onderzoek en het verbeteren van onze producten en diensten.