Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Sri Lanka

Ontdek de meest ongerepte parels van historisch Ceylon

10 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Sri Lanka & Maldives
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & Malediven
Een fantastische privé rondreis naar Sri Lanka & Malediven. In deze combinatiereis heb je het beste van twee werelden; de schitterende natuur van Sri Lanka en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe oceaan in de Malediven.
Beaches of the South
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende privé rondreis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en spot de giganten van de oceaan in Mirissa. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Sri Lankan Shores
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Het beste van drie locaties tijdens deze unieke rondreis door Sri Lanka! Ga op avontuur in Wilpattu National Park, vergaap je aan cultureel erfgoed en maak een onvergetelijke catamaran cruise over de Indische Oceaan. Dit avontuur vergeet je niet snel!
Hidden Gems
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een bijzondere privé rondreis in Sri Lanka buiten de gebaande paden. Tijdens deze reis bezoek je locaties waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de natuur. Comfortabele accommodaties op unieke locaties staan centraal, zodat je volledig kunt ontspannen.
Remote Ceylon
14-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Reis buiten de gebaande paden tijdens deze korte privé rondreis. Naast bijzondere accommodaties midden in de natuur, bezoek je unieke locaties met enkel de natuurgeluiden op de achtergrond.
Northern Heritage & Nature Trail
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze privé rondreis in Sri Lanka wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de oostkust.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale privé rondreis in Sri Lanka voor de natuurliefhebber. De rondreis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Ceylon Escape
12-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Bezoek in een korte tijd alle hoogtepunten uit de culturele driehoek van Sri Lanka. Je eindigt de reis ontspannen aan de ongerepte oostkust. Tijdens deze privé rondreis ligt de nadruk op comfort.
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete privé rondreis in Sri Lanka langs de klassieke hoogtepunten. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!

Een Sri Lanka rondreis met Undiscovered

Veelgestelde vragen over rondreizen Sri Lanka

Start vandaag nog met het plannen van je rondreis naar Sri Lanka

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke rondreis naar Sri Lanka.