Ga naar inhoud
Undiscovered

Bestemmingen

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

Filipijnen
Ontdek het laatste stukje ongerept Azië. Geniet van de ongerepte stranden, verlaten eilandjes, actieve vulkanen, warme cultuur en een verbluffende onderwaterwereld.
Borneo
Reis over rivieren de dichte jungle in, op zoek naar de orang-oetans en de neusapen. Overnacht bij de lokale Iban stam of beklim de hoogste berg van Zuidoost-Azië.
Sri Lanka
Laat je verrassen door de diversiteit van Sri Lanka. Geniet van panorama's over uitgestrekte theeplantages, een fascinerend wildleven en een overweldigende gastvrijheid van de locals.
Bhutan
Maak een ontdekkingsreis door het magische Bhutan en wordt verrast door spectaculaire natuur en de gastvrijheid van de meest gelukkige inwoners ter wereld.
Madagascar
Madagascar is zonder twijfel een bestemming die je zal verbazen. Ontdek een compleet nieuwe wereld waar de evolutie voor een weelde aan unieke flora en fauna heeft gezorgd.
Réunion
Een reis naar Réunion brengt je naar misschien wel het meest spectaculaire en veelzijdige eiland van de Indische Oceaan, dat slechts door weinigen is ontdekt.
Namibië
Reis door een land vol natuurlijke wonderen, gevormd door een eeuwenlang spel van wind en water. Beleef een safari in de nationale parken en ga op zoek naar de 'Big Five'.
Oeganda
Maak avontuurlijke safari's en ga op zoek naar chimpansees en de zeldzame berggorilla's. Laat je overdonderen door unieke ervaringen die je nergens anders in Afrika kunt beleven.
Botswana
Een veelzijdige bestemming vol unieke ecosystemen en de levensader van Zuidelijk Afrika. Ga op zoek naar onder meer de ‘Big Five’ en kijk je ogen uit naar honderden vogelsoorten.
Rwanda
Het land van de gorilla’s, de Golden Monkeys, een canopy walk in het regenwoud of een kanotocht over Lake Kivu. Rwanda, een stukje onontdekt maar opkomend Afrika.
Guatemala
Met een rijke Maya cultuur, koloniale steden en ongerepte natuur is Guatemala één van de meest veelzijdige en authentieke bestemmingen van Midden-Amerika.
Belize
Ontdek de verborgen parel aan de Caribische Zee in een reis langs ongerepte jungles, fraaie binnenlanden en idyllische stranden en eilanden.
Ecuador & Galapagos
Onontdekt en veelzijdig: Ecuador is indrukwekkend en verrassend! Het land staat bol van de diversiteit in natuur. In combinatie met de Galapagos eilanden staat jou een droombestemming te wachten.

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.