Ga naar inhoud
Undiscovered

Donsol

Zwemmen met walvishaaien

Locatie

Donsol
12°59'39.5"N, 123°33'01.5"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Enthousiast spring je in het water, je opent je ogen en beseft al snel hoe klein je bent. Kies tijdens je reis in de Filipijnen voor een ongeëvenaarde belevenis en ga snorkelen met de enorme walvishaaien in hun natuurlijke omgeving! Ook zeker één van de leukste activiteiten voor kinderen tijdens een familiereis in de Filipijnen!

‘Butanding, Butanding!!’ Elke keer weer worden zelfs de spotters op de boot helemaal enthousiast als ze een walvishaai in de verte zien zwemmen. Dit is het moment dat je de mogelijkheid hebt om een klein stukje met de grootste vis ter wereld mee te zwemmen. Met uiterste zorg wordt de bangka (een typisch Filipijnse boot) in de zwemlijn van de walvishaai gebracht.

Zodra jouw snorkelgids een oké-teken geeft, duik je samen in het water en word je al snel vergezeld door een van de enorme vriendelijke reuzen van de onderwaterwereld. Een ervaring die je leven bij blijft!

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Avontuur verzekerd
Philippine Experience
17-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de Filipijnen als geen ander! Deze avontuurlijke reis brengt je weg van het begaande pad en laat je de Filipijnen zien in haar puurste vorm. Met geweldige activiteiten en unieke bestemmingen ervaar je de Filipijnen op een bijzondere wijze.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en walvishaaien en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Terug