Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Filipijnen

Rondreizen Filipijnen

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

10 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Enchanting Visayas
15-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar drie geweldige bestemmingen in de Visayas. Een hele diverse route met korte reistijden en luxe verblijven om het beste uit je tijd in de Filipijnen te halen! Dit is genieten!
Philippine Experience
18-daagse privé Rondreis Filipijnen
Beleef de Filipijnen als geen ander! Deze avontuurlijke reis brengt je weg van het begaande pad en laat je de Filipijnen zien in haar puurste vorm. Met geweldige activiteiten en unieke bestemmingen ervaar je de Filipijnen op een bijzondere wijze.
Borneo & Philippines
22-daagse privé Rondreis Filipijnen, Borneo
Een geweldige combinatiereis naar de mooiste locaties van Borneo en de Filipijnen. Beleef de unieke flora en fauna van Borneo in combinatie met de paradijselijke eilanden van de Filipijnen. De hoogtepunten van beide bestemmingen, gecombineerd in één geweldige reis!
Classic Philippines
17-daagse privé Rondreis Filipijnen
Beleef de absolute hoogtepunten van de Filipijnen in een comfortabele reis. Na een vijfdaagse privé tocht door Luzon reis je naar de Underground River in Palawan en sluit je de reis comfortabel af bij de Chocolate Hills, Tarsiers en witte stranden van Bohol.
Distant Shores
18-daagse privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve route naar de meest verbluffende locaties van Palawan. De pure schoonheid van Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Populair
Hidden Gems
18-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Philippine Heritage Trail
18-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een bijzondere rondreis Filipijnen brengt je in een overweldigend mooie route terug naar de roots van het land. Reis via een fraaie route door de hooglanden van Luzon en bezoek het Underground River National Park in Palawan. De reis sluit af op het tropische Bohol.
Remote Islands of Palawan
16-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een bijzondere reis door Palawan brengt je naar de meest exclusieve locaties van de Filipijnen. De reis combineert de ongekende schoonheid van Palawan met luxe verblijven op simpelweg adembenemende locaties. Open je ogen en start met dromen…
Visayas Islandhopping
21-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een geweldige reis naar enkele van de leukste eilanden van de Filipijnen. Een leuke afwisseling van de mooiste zandstranden en verrassende binnenlanden. Ga snorkelen met walvishaaien en schildpadden en sluit de reis in stijl af op het prachtige Boracay.
Bohol & Palawan
15-daagse privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een luxe verblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!

Een Filipijnen rondreis met Undiscovered

Onze rondreizen Filipijnen worden op maat samengesteld naar de wensen en eerdere reiservaringen van elke reiziger. Bij Undiscovered zijn we altijd op zoek naar unieke en onontdekte natuurgebieden, afgelegen dorpjes en parels van stranden en eilanden, waarvan er in de Filipijnen zoveel te vinden zijn.

Veel excursies tijdens een rondreis Filipijnen zijn door Undiscovered zelf opgezet, of sterk verbeterd in uitvoering. Alleen op deze wijze kunnen we echt een verschil maken en ontsnappen we aan de massa waar dit juist zo goed kan. Onze excursies in de Filipijnen worden begeleid door persoonlijk geselecteerde gidsen die echt een meerwaarde bieden aan de beleving. 

Undiscovered heeft al meer dan 10 jaar reiservaring in de Filipijnen. Jaarlijks zijn onze specialisten dan ook in het land te vinden voor nieuw onderzoek en het verbeteren van onze producten en diensten.