Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Oeganda

Weg van de massa en geheel naar jullie wens

3 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Classic Uganda
10-daagse Privé Rondreis Oeganda
Ontdek in deze korte rondreis het groene landschap en de bijzondere biodiversiteit van Oeganda. Zoek de chimpansees en gorilla's in het regenwoud en ga op safari in glooiende savannevlaktes. Geniet van de natuur in een unieke Afrikaanse bestemming!
Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda reis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke reis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land en overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van de pracht en praal van Oeganda!

Een rondreis Oeganda met Undiscovered

Een rondreis door Oeganda zal je verrassen en is uniek in vergelijking met andere Afrikaanse bestemmingen. Ons aanbod van rondreizen Oeganda geeft je een mooie indruk van de verschillende opties die veelzijdig Oeganda te bieden heeft. Raak geprikkeld door curiositeit naar het onbekende en vertaal je reiswensen in een rondreis door Oeganda op maat. Laat onze expertise je enthousiasmeren en ontwerp samen met onze reisspecialist een reis door Oeganda zoals jij voor ogen hebt.

Een rondreis door Oeganda is een pure reiservaring die je niet snel zal vergeten! Reizen door Oeganda brengt je langs uiteenlopende landschappen, brengt je in contact met een rijke cultuur en laat je verwonderen over het natuurlijke schoon vol uitbundig wildleven. Maak met een rondreis door Oeganda opwindende safari’s en speur onder meer naar chimpansees, olifanten, leeuwen, giraffes en zebra’s. Of trek dieper de jungle in en ga op zoek naar de zeldzame berggorilla. Laat je hart vullen met adrenaline en aanschouw het dagelijkse routine van deze imponerende mensaap. Een gedenkwaardige ervaring tijdens je rondreis Oeganda. Ga met Undiscovered mee op ontdekking en wordt tijdens een bijzondere rondreis Oeganda overdonderd door unieke belevenissen die je nergens anders in Afrika kunt ervaren. 

Start vandaag nog met het plannen van je rondreis naar Oeganda

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke rondreis naar Oeganda.