Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Belize

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

6 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Backroads of Belize
20-daagse Privé Rondreis Belize
Begeef je buiten de gebaande paden naar interessante en weinig bezochte plaatsen in Belize. Een avontuurlijke rondreis vol culturele indrukken en leer het échte Belize kennen. Sluit ontspannen af op Caye Caulker en kom oog in oog met haaien, roggen en schildpadden.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af in tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Enchanting Belize
15-daagse Privé Rondreis Belize
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de natuurlijke schoonheid van Belize in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis vol jungle, bijzonder wildlife, ondergronds avontuur en ontspannende afsluiting in Placencia.

Een rondreis Belize met Undiscovered

Onze rondreizen Belize laten je het beste van het land zien in diverse routes. Ons aanbod van reizen naar veelzijdig Belize biedt bijzondere routes en comfortabele accommodaties, persoonlijk geselecteerd op locatie, sfeer en service. De rondreizen in Belize bieden een perfecte balans wat betreft beleving. Verken bijvoorbeeld mysterieuze grottenstelsels, ga vogel spotten in de dichte jungle of wieg simpelweg in je hangmat. Zie de reizen ook als inspiratie want graag stellen we samen met jou een unieke rondreis door Belize samen volledig naar jouw wensen, ideeën en eerdere reiservaringen.

Wordt geprikkeld door nieuwsgierigheid naar het onbekende tijdens een op maat gemaakte rondreis Belize. Reizen in Belize laat je gegarandeerd verrassen met haar ongerepte schoonheid waarbij Undiscovered je graag de meest unieke locaties laat vinden. Undiscovered is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en bijzondere ervaringen zodat wij je Belize laten beleven in plaats van alleen zien. Een rondreis door Belize is een pure reiservaring vol onverwachte ontmoetingen en overweldigende natuur waarbij de herinnering altijd weer een glimlach op je gezicht tovert.

Undiscovered is altijd op zoek naar nieuwe ontdekkingen en bijzondere ervaringen zodat wij je Belize laten beleven in plaats van alleen zien.

Graag komen we persoonlijk in contact om je wensen te bespreken voor een bijzondere rondreis Belize. Jaarlijks reizen onze specialisten terug naar Belize voor nieuwe ontdekkingen om onze producten en diensten te verbeteren voor ons aanbod rondreizen Belize.

Je rondreis Belize combineren met Guatemala

Denk je eraan om je rondreis Belize te combineren met Guatemala? Laat je verrassen door de onontdekte parels van Midden-Amerika en bekijk hier alle informatie over je rondreis Belize combineren met Guatemala. Een fantastische toevoeging voor je rondreis Belize!

START VANDAAG NOG MET HET PLANNEN VAN JE RONDREIS NAAR BELIZE

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke reis naar Belize.