Huwelijksreizen

Het is misschien wel de meest bijzondere reis van je leven. Een huwelijksreis moet perfect verzorgd zijn en alle ingrediënten bieden voor een niet te overtreffen tijd samen. Undiscovered biedt voor huwelijksreizen naar onze bestemmingen de meest romantische accommodaties op uitzonderlijke locaties. Je reist te allen tijde met een privé gids en privé chauffeur en we denken graag mee in unieke belevingen die een huwelijksreis zo bijzonder maken. Bekijk ons aanbod huwelijksreizen die als basis dienen voor een reis op maat naar je wensen.

Huwelijksreizen

Alle ingrediënten voor de mooiste reis van je leven
el-nido-resorts-sunbathing-at-the-sandbar opt.jpg

Huwelijksreizen Filipijnen

Breng je huwelijksreis Filipijnen samen door op de mooiste stranden en eilanden ter wereld. Filipijnen kent als geen ander land droomeilanden die overweldigende natuur, prachtige accommodaties en tegelijkertijd privacy en rust bieden.

madagascar opt.jpg

Huwelijksreizen Madagascar

Onze huwelijksreizen Madagascar bieden bijzondere ervaringen om samen van te genieten en zijn samengesteld met grote focus op privacy en romantiek. De huwelijksreizen Madagascar zijn een combinatie van fijne kleine accommodaties, prachtige natuur en schitterende stranden en eilanden.

bentota3 opt.jpg

Huwelijksreizen Sri Lanka

Afwisselende huwelijksreizen Sri Lanka waar bijzondere locaties en unieke belevingen centraal staan in elk facet van de reis. Geniet samen als ‘Newly Weds’ en laat je tijdens onze huwelijksreizen volledig ontzorgen!

wild borneo opt.jpg

Huwelijksreizen Borneo

Onze huwelijksreizen Borneo bieden een combinatie van de meest romantische kleine accommodaties te midden van de bijzonder mooie natuur en cultuur van Borneo. Of je nu een avontuurlijke huwelijksreis wilt, of vooral van elkaar wilt genieten in natuurparken en op de mooiste stranden.

réunoin opt.jpg

Huwelijksreizen Réunion

Onze huwelijksreizen Réunion zijn met zorg samengestelde rondreizen waarbij de bijzondere momenten samen centraal staan. Ontspannen aan mooie zandstranden, overnachten in fraaie accommodaties en op avontuur in de fantastische natuur, van alles is mogelijk.

Bekijk hier al onze klantreviews.