Ga naar inhoud
Undiscovered

Huwelijksreizen

De meest romantische ervaringen voor een unieke huwelijksreis

10 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Wild Borneo
17-daagse Huwelijksreis Borneo
Sta centraal in een traditionele Iban huwelijksceremonie en maak je een indrukwekkende mountainbiketocht langs de slapende dorpjes van Sabah. Sluit de reis af in Robinson-stijl en laat je heerlijk verwennen op het idyllische eiland Pulau Pom Pom.
Vitamin Sea & Beach Therapy
20-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Breng samen je huwelijksreis door op de mooiste bestemmingen van de Filipijnen. Deze huwelijksreis biedt een goede balans van leuke activiteiten en veel vrijheid. Een comfortabele reis om samen te genieten van de de overweldigende natuur van de Visayas en Palawan.
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Madagascar & Mauritius
17-daagse Huwelijksreis Madagascar & Mauritius
Combineer een ontdekkingstocht door het buitengewone Madagascar met een ontspannen verblijf op het tropische eiland Mauritius voor je huwelijksreis. Ontdek canyons, ontmoet lokale mensen op het platteland en spot zeldzame dieren.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Forest Encounters
16-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Life's a beach!
15-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Een comfortabele huwelijksreis naar twee geweldige bestemmingen in de Visayas. Geniet van elkaar op het gezellige Bohol en het tropische Boracay. Tijdens deze huwelijksreis staat comfort centraal en zal het jullie aan niets ontbreken!
Sri Lankan Love Trail
17-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Samen verken je op een rustig reistempo de hoogtepunten van Sri Lanka. De reis kent veel vrijheid, waardoor jullie Sri Lanka zelf kunnen ontdekken! Tijdens deze leuke en afwisselende huwelijksreis ligt de focus op wildleven, cultuur en comfort.
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Borneo
De meest romantische locaties en accommodaties zijn geselecteerd voor een reis om nooit te vergeten. Naast Kuala Lumpur bezoek je het Kinabalu National Park en ontmoet je de orang-oetans van dichtbij. Sluit de reis in stijl af op het exclusieve Pulau Gaya.