Familiereizen

Samen met je kinderen reizen creëert fantastische herinneringen waar je jaren later nog met veel genoegen met zijn allen op terugkijkt. Ook op de bijzondere verre bestemmingen die Undiscovered aanbiedt, zijn geweldige mogelijkheden om als gezin de pracht en praal op comfortabele wijze te ontdekken. Onze familiereizen zijn met zorg samengesteld waarbij rekening wordt gehouden met de kinderen bij de keuze van reisroutes, accommodaties en activiteiten. De voorbeeldreizen kunnen helemaal naar wens worden aangepast.

Familiereizen

De leukste avonturen om samen te beleven
1. apo island schildpad opt.jpg

Familiereizen Filipijnen

Zoek het avontuur op en ontdek met het hele gezin de natuurpracht van de Filipijnen. Onze familiereizen zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor een eigen maatwerk reis naar de Filipijnen. Dit ontzettend vriendelijke en diverse land zal je positief verrassen. Onderneem unieke excursies en verblijf in de leukste accommodaties die met veel zorg door ons persoonlijk zijn geselecteerd.

2. bruine maki andasibe opt.jpg

Familiereizen Madagascar

Madagascar is een geweldige bestemming om met het gezin te ontdekken. Onze familiereizen Madagascar zijn avontuurlijke reizen die goed met kinderen zijn te ondernemen en dienen als basis voor je eigen reis op maat. Reis in een aangenaam tempo, overnacht op fijne locaties en beleef iedere dag met zijn allen mooie momenten.

olifant 2 opt.jpg

Familiereizen Sri Lanka

Samen op pad en unieke belevingen ervaren, dat zorgt voor een hoop bijzondere momenten. Onze familiereizen houden rekening met reisafstanden en voldoende rustpunten zodat je de vrijheid hebt om Sri Lanka op eigen tempo te ontdekken. Maak kennis met de rijke flora en fauna en laat je verrassen door het fascinerende wildleven. Tijdens de familiereizen worden zintuigen geprikkeld en nieuwe uitdagingen aangegaan. De reizen worden met veel zorg samengesteld waarbij jouw wensen centraal staan.

Bekijk hier al onze klantreviews.