Ga naar inhoud
Undiscovered

Familiereizen

Met zorg samengestelde reizen voor het hele gezin

9 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Wildlife Adventures
19-daagse familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Ceylon Adventures
15-daagse familiereis Sri Lanka
Met het hele gezin op avontuur! Op een rustig tempo verken je Sri Lanka op unieke wijze. Samen ga je op zoek naar luipaarden en lippenberen, maak je fraaie wandelingen en geniet je van een de tropische stranden aan de oostkust.
Highlights of Sri Lanka
19-daagse familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Philippine Adventures
22-daagse familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en walvishaaien en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Philippine Escape
15-daagse familiereis Filipijnen
Een onvergetelijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van de Filipijnen. Bevind je buiten de gebaande paden en ontdek bijzonder Bohol en laat je verrassen door de overweldigende natuur op Palawan. Een perfecte mix van genieten en te gekke avonturen.
Visayas Experience
16-daagse familiereis Filipijnen
Ontdek samen als gezin de meest diverse eilanden van de Filipijnen. Beleef unieke avonturen en ga op eigen tempo op verkenning. Met korte reisafstanden, leuke accommodaties en comfortabel vervoer kun je optimaal genieten van een geweldige familiereis!
Jungle Adventures
16-daagse familiereis Belize
Ga met het hele gezin op avontuur in de ongerepte binnenlanden van Belize. Ga samen op zoek naar apen, krokodillen en schildpadden op een fantastische manier. Ga op verkenning in de jungle, weg van de massa en sluit ontspannen af op het strand van Placencia.
Highlights of Guatemala & Belize
20-daagse familiereis Guatemala, Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Guatemalan Adventures
15-daagse familiereis Guatemala
Ga van de gebaande paden en beleef te gekke avonturen in onontdekt Guatemala! Een familiereis bomvol indrukwekkende cultuur en natuur dat je ontdekt in een aangenaam reistempo. Verblijf in fijne accommodaties en geniet optimaal van een fantastische familiereis!