Ga naar inhoud
Undiscovered

Malapascua

Wereldklasse duiken met de voshaai

Locatie

Malapascua
11°20'13.5"N, 124°06'57.0"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Lees meer over

Voor unieke ervaringen ben je bij Malapascua op de juiste plek. De enige plaats ter wereld waar je dagelijks kunt duiken met de zeer zeldzame voshaaien!

Malapascua behoort tot de mooiste eilanden van de Filipijnen en kent wereldfaam als de enige locatie ter wereld voor de dagelijkse ontmoetingen met de zeldzame voshaai (Tresher Shark). In de vroege ochtenduren komen de voshaaien naar ondiepere wateren om schoongemaakt te worden, soms vergezeld door mantaroggen. Vanaf een plateau kun je deze fascinerende haaien bewonderen, die zo herkenbaar zijn door de sierlijk lange staartvin.

White Beach Malapascua Island Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Diving the Visayas
15-daagse Duikreis Filipijnen
Een bijzondere duikreis in de Visayas, Filipijnen langs enkele wereldberoemde duiklocaties. Ontmoet de voshaai bij het gemoedelijke Malapascua, verken de wonderen van Bohol boven en onder water en sluit de reis af in het paradijs voor macroliefhebbers; Dumaguete!
Pelagics of the Philippines
21-daagse Duikreis Filipijnen
Een indrukwekkende duikreis in de Filipijnen naar vier geweldige bestemmingen in de Visayas. Ontdek de ongekende weelde zowel boven als onder water. Ontmoet walvishaaien, manta's, enorme schildpadden en zelfs de zeldzame voshaai van dichtbij!
Terug