Ga naar inhoud
Undiscovered

Busuanga

Op zoek naar de zeekoeien van Busuanga

Locatie

Busuanga
12°14'05.6"N, 120°05'16.4"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Het uiterste noorden van Palawan biedt een fantastisch mooie omgeving en herbergt een zeldzame verschijning. Een ontmoeting met een zeekoe is een belevenis die je altijd bij zal blijven!

Een van onze favoriete bestemmingen in de Filipijnen is Dimakya Island. Een klein eilandje ten noorden van Busuanga met daarop het gastvriendelijke Club Paradise Resort. Naast de absolute schoonheid van de omgeving, is het eiland een ware parel omringd door een 700 meter zonovergoten zandstrand.

eiland filipijnen - Undiscovered.nl
eiland dimakya filipijnen - Undiscovered.nl
palawan filipijnen - Undiscovered.nl
strand palawan filipijnen - Undiscovered.nl
accommodatie filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Life's a Beach!
12-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Een comfortabele huwelijksreis naar twee geweldige eilanden in de Filipijnen. Geniet van elkaar op het gezellige Bohol en het tropische Dimakya Island op Palawan. Tijdens deze huwelijksreis staat comfort centraal en zal het jullie aan niets ontbreken!
Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve privé rondreis naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis in Palawan, weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Bekend van NatGeo Traveler
Palawan Experience
17-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis naar het adembenemend mooie Palawan. Geniet van een comfortabele familiereis naar unieke locaties en ga op zoek naar de geheimen die het ongerepte archipel te bieden heeft.
Terug