Duikreizen

Onze duikreizen zijn speciaal ontwikkeld voor reizigers die graag een rondreis combineren met duiken op uitzonderlijke bestemmingen. Zowel de Filipijnen als Borneo bieden enkele van de beste duiklocaties ter wereld. We werken samen met de beste (PADI 5*) duikscholen op zowel de Filipijnen als Borneo, en spreken altijd uit eigen ervaring. De duikreizen zijn geheel naar eigen wens aan te passen voor jouw perfecte duikreis op maat.

Duikreizen

Rondreizen naar de mooiste locaties boven en onder water
bangka duiker opt.jpg

Duikreizen Filipijnen

Onze duikreizen Filipijnen bieden een combinatie van een rondreis langs unieke natuurparken en afwisselend duiken op de meest fantastische duikbestemmingen. Als een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld biedt de Filipijnen voor elke duiker een enorme afwisseling in unieke duikervaringen.

nudibranch opt.jpg

Duikreizen Borneo

Onze duikreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en bieden alleen de beste (5* PADI) duikscholen van het land op de beste duiklocaties. Alle duikreizen zijn een combinatie van een korte rondreis gecombineerd met ongekend mooi duiken.

duiken opt.jpg

Duikreizen Madagascar

Onze duikreizen Madagascar zijn zorgvuldig samengestelde rondreizen langs schitterende natuur boven water in combinatie met duiken op prachtige locaties. De duikbestemmingen staan aan de basis voor een variatie aan duikbelevingen.

anemoonvis  640 opt.jpg

Duikreizen Sri Lanka

Onze duikreizen Sri Lanka zijn afwisselende rondreizen waarbij cultureel erfgoed, fraaie safariparken en weelderige natuurparken worden gecombineerd met het diverse leven onder water. Een bijzondere ervaring voor zowel de beginnende als de ervaren duiker.

koraal opt.jpg

Duikreizen Réunion

Onze duikreizen Réunion combineren een rondreis door het ruige landschap van Réunion met duiken op schitterende locaties onder water. De verschillende stekken bieden een variatie aan duikervaringen.

Bekijk hier al onze klantreviews.