Ga naar inhoud
Undiscovered

Rondreizen Guatemala

Weg van de massa en geheel naar jouw wens

7 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af in tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Classic Guatemala
18-daagse Privé Rondreis Guatemala
Een complete rondreis langs indrukwekkend Guatemala. Maak kennis met de Maya cultuur, laat je imponeren door de natuurlijke schoonheid van het land en ga op ontdekkingstocht in de ongerepte jungle van Tikal vol eeuwenoude ruïnes. Sluit af in Caribisch Livingston!
Exploring the highlands & Tikal
18-daagse Privé Rondreis Guatemala
Een avontuurlijke rondreis naar Guatemala met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Dompel onder in de Maya cultuur en geniet van bijzondere landschappen. Unieke belevingen staan centraal, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Enchanting Guatemala
15-daagse Privé Rondreis Guatemala
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de absolute hoogtepunten van Guatemala in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis voor wie niets wilt missen van de grandioze natuur en cultuur van Guatemala.

Een rondreis Guatemala met Undiscovered

Ons aanbod rondreizen Guatemala zijn met veel aandacht ontwikkelt en dienen ter inspiratie van de vele mogelijkheden die levendig Guatemala te bieden heeft. De rondreizen Guatemala zijn direct boekbaar, maar graag vertalen we jouw wensen, interesses en eerdere reiservaringen in een uniek reisplan zoals jij voor ogen hebt. Maatwerk waarbij jijzelf de regisseur bent.

Het zijn bijzondere en avontuurlijke ervaringen waar het in een rondreis Guatemala om gaat. Het is ons doel om je Guatemala niet alleen te laten zien, maar juist te laten beleven om een leven lang van te kunnen nagenieten. Reizen in Guatemala zorgt voor onverwachte ontmoetingen en brengt je naar idyllische plekken die slechts door weinigen is bezocht. Undiscovered heeft een passie voor ontdekken en reist graag een stapje verder om de zintuigen te blijven prikkelen. Een rondreis door Guatemala is een pure reiservaring vol indrukwekkende landschappen, wonderlijke flora en fauna en vriendelijke bevolking die je een onbetaalbaar en rijk gevoel geven. Reizen naar Guatemala is reizen naar het onbekende waarbij beleving centraal staat.

Undiscovered heeft een passie voor ontdekken en reist graag een stapje verder om de zintuigen te blijven prikkelen.

Om je ideeën en wensen te bespreken voor een bijzondere rondreis Guatemala komen we graag persoonlijk met je in contact. Elk jaar reizen onze specialisten terug naar Guatemala voor nieuw onderzoek om onze producten en diensten te verbeteren voor ons aanbod rondreizen Guatemala.

Je rondreis afsluiten in Belize

Guatemala en Belize zijn relatief kleine landen en tijdens een rondreis gemakkelijk met elkaar te combineren. Tijdens een rondreis in Guatemala maak je kennis met ongerepte landschappen vol actieve vulkanen en een eeuwenoude Maya beschaving vol geheimzinnige historie. Verlaat authentiek Guatemala en laat je verrassen door Caribisch Belize. Bekijk hier alle informatie over je rondreis Guatemala afsluiten in Belize.

 

START VANDAAG NOG MET HET PLANNEN VAN JE RONDREIS NAAR GUATEMALA

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke reis naar Guatemala.