Ga naar inhoud
Undiscovered

Coron

Islandhoppen in Coron

Locatie

Coron
11°59'55.0"N, 120°12'17.6"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Avontuurlijke mogelijkheden boven en onder water omringd door dramatisch mooie landschappen maken van Coron een absolute must-visit.

Coron biedt de perfecte mix voor de reiziger die op zoek is naar vele mogelijkheden om actief de boven- en onderwaterwereld te verkennen. Er zijn verschillende eilanden in de directe omgeving waar je kunt genieten van dit prachtige stukje Filipijnen.

De omgeving heeft hetzelfde prachtige landschap als bijvoorbeeld in El Nido of Apulit Island, met hoge karststenen bergen die de zee uitrijzen en hier en daar een verlaten strandje waar je prima een gehele dag zou kunnen vertoeven.

kayak tour palawan filipijnen - Undiscovered.nl
palawan eilanden zee filipijnen - Undiscovered.nl
lagoon lake palawan filipijnen - Undiscovered.nl
dorpje coron island filipijnen - Undiscovered.nl
kayak tour palawan - Undiscovered.nl
zonsondergang palawan filipijnen - Undiscovered.nl
malcapuya eiland filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke privé rondreis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Philippine Experience
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de Filipijnen als geen ander! Deze avontuurlijke privé rondreis brengt je weg van het begaande pad en laat je de Filipijnen zien in haar puurste vorm. Met geweldige activiteiten en unieke bestemmingen ervaar je de Filipijnen op een bijzondere wijze.
Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve privé rondreis naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis in Palawan, weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis in de Filipijnen bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en verken het magische eiland Siquijor. Sluit af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Bekend van NatGeo Traveler
Palawan Experience
17-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis naar het adembenemend mooie Palawan. Geniet van een comfortabele familiereis naar unieke locaties en ga op zoek naar de geheimen die het ongerepte archipel te bieden heeft.
Terug