Ga naar inhoud
Undiscovered

Coron

Islandhoppen in Coron

Locatie

Coron
11°59'55.0"N, 120°12'17.6"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Avontuurlijke mogelijkheden boven en onder water omringd door dramatisch mooie landschappen maken van Coron een absolute must-visit.

Coron biedt de perfecte mix voor de reiziger die op zoek is naar vele mogelijkheden om actief de boven- en onderwaterwereld te verkennen. Er zijn verschillende eilanden in de directe omgeving waar je kunt genieten van dit prachtige stukje Filipijnen.

De omgeving heeft hetzelfde prachtige landschap als bijvoorbeeld in El Nido of Apulit Island, met hoge karststenen bergen die de zee uitrijzen en hier en daar een verlaten strandje waar je prima een gehele dag zou kunnen vertoeven.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Populair
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Avontuur verzekerd
Philippine Experience
17-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de Filipijnen als geen ander! Deze avontuurlijke reis brengt je weg van het begaande pad en laat je de Filipijnen zien in haar puurste vorm. Met geweldige activiteiten en unieke bestemmingen ervaar je de Filipijnen op een bijzondere wijze.
Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve route naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Wrecks & Reefs of Palawan
18-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit bij de Linapacan archipel, een onaangetast paradijs.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en walvishaaien en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Classic Philippines
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de absolute hoogtepunten van de Filipijnen in een comfortabele reis. Na een vijfdaagse privé tocht door Luzon reis je naar El Nido met de prachtige Bacuit Archipel voor de kust en sluit je de reis af bij de Chocolate Hills en witte stranden van Bohol.
Terug