Ga naar inhoud
Undiscovered

Banaue

Hiken door de rijstterrassen van Banaue

Locatie

Banaue
16°56'58.7"N, 121°06'08.3"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Stap af van de gebaande paden en ervaar het dagelijkse leven van de vriendelijke lokale Ifugao bevolking. En dat te midden van een uniek spektakel van de grootste rijstterrassen ter wereld, gelegen in de kolossale bergketen Cordillera.

Banaue is onomstotelijk een van de culturele wonderen die de Filipijnen te bieden heeft. Vaak gedoopt tot achtste wereldwonder en geplaatst op de UNESCO Werelderfgoed lijst. En niet voor niets: de omgeving van Banaue telt meer dan 6000 km2 aan rijstterrassen die geheel met de hand zijn aangelegd in de periode van de start van onze jaartelling.

Bevolking in Ifugao, Filipijnen - Undiscovered.nl
Autorit in Banaue, Filipijnen - Undiscovered.nl
Rijstterrassen in Luzon Noord, Filipijnen - Undiscovered.nl
Rijstterrassen in Banaue, Noord Luzon, Filipijnen - Undiscovered.nl
Bevolking in Ifugao, Banaue, Filipijnen - Undiscovered.nl
Banaue Filipijnen - Undiscovered.nl
Batad Rijstterrassen, Noord Luzon, Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Philippines
17-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de absolute highlights van de Filipijnen in een comfortabele privé rondreis. Na een vijfdaagse reis door Luzon, reis je naar het UNESCO Underground River National Park en sluit je de reis af bij de Chocolate Hills en witte stranden van Bohol.
Let's Go Local
20-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Van de indrukwekkende rijstterrassen in Luzon tot de smalle paadjes van Negros en de verborgen watervallen van Siquijor. Overal waar je komt, wordt de pracht van de natuur versterkt door de gastvrije en nieuwsgierige Filipino’s. Een hartverwarmende reis!
Highlights of the Philippines
18-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis naar geweldige hoogtepunten van de Filipijnen zoals de rijstterrassen van Banaue, Apo Island & Bohol. Dit alles in een ideale mix van cultuur, natuur, avontuur en strand.
Terug