Ga naar inhoud
Undiscovered

Apo Island

Snorkelen met schildpadden bij Apo Island

Locatie

Apo Island
9°04'47.0"N, 123°16'17.1"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Langzaam zwevend door het water, zwemmen de grote schildpadden naast en onder je. Een genot om te zien. Het sublieme Apo Island geeft je de mogelijkheid de wonderen van de onderwaterwereld te verkennen.

Apo Island is gelegen op 7km ten zuiden van het eiland Negros en wordt vaak aangedaan als dagtrip vanuit Dumaguete, Dauin of vanaf Siquijor. Je kunt fantastisch goed duiken bij Apo Island, maar ook voor niet duikers is dit een absolute aanrader en zal ongetwijfeld een van je hoogtepunten zijn tijdens je reis in de Filipijnen.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Visayas Islandhopping
21-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een geweldige reis naar enkele van de leukste eilanden van de Filipijnen. Een leuke afwisseling van de mooiste zandstranden en verrassende binnenlanden. Ga snorkelen met enorme schildpadden en sluit de reis in stijl af op het prachtige Boracay.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en walvishaaien en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Vitamin Sea & Beach Therapy
17-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Breng je huwelijksreis door op de mooiste locaties van de Filipijnen! Tijdens deze reis geniet je met z'n tweeën van comfortabele kleinschalige resorts en alle vrijheid om zelf op pad te gaan in overweldigende natuur van de Visayas en Palawan.
Philippine Getaway
15-daagse Luxe Reis Filipijnen
Geniet van drie weergaloos mooie Filipijnse eilanden vanuit luxe accommodaties waar service en ontspannen op nummer één staan. De ultieme luxe reis voor nieuwsgierige reizigers op zoek naar tropische rust in een verrassende omgeving!
Terug