Ga naar inhoud
Undiscovered

El Nido

Ontdek de verborgen stranden van El Nido

Locatie

El Nido
11°10'46.6"N, 119°23'27.6"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Dobberend over het helderblauwe water zie je in de verte een verborgen baai, een paradijs op zichzelf. Eenmaal met je voeten in het witte zand komt het besef, je hebt je eigen stukje strand gevonden en dat helemaal voor jezelf!

Paradijs bestaat! El Nido is simpelweg niet anders te omschrijven. Het Bacuit Archipel voor de kust van El Nido biedt een mix van verborgen lagunes, dramatische rotsformaties, een helderblauwe zee en fabelachtige witte zandstrandjes die stuk voor stuk wachten om ontdekt te worden. Bedenk daar een kajak bij die je net met je partner op een van de vele strandjes hebt laten aanmeren en je droom is compleet!

palawan bacuit archipel filipijnen - Undiscovered.nl
palawan bacuit filipijnen - Undiscovered.nl
entalula palawan bacuit archipel filipijnen - Undiscovered.nl
entalula beach bacuit archipel - Undiscovered.nl
el nido palawan lagoon beach - Undiscovered.nl
white beach palawan - Undiscovered.nl
el nido kayak palawan - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve privé rondreis naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Bohol & Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een strandverblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis in Palawan, weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Highlights
The Best of the Philippines
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
De meest befaamde Filipijnse eilanden in een onvergetelijke reis! Start bij El Nido en de unieke archipel voor de kust van Palawan, geniet op het oogverblindende White Beach van Boracay en laat Bohol je uiteindelijk verrassen met haar leuke veelzijdige binnenland.
Chasing Sunsets
18-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Ga samen op ontdekking in de paradijselijke Filipijnen! Verken de ongerepte eilanden én de hoogtepunten van dit gave land met een romantische afsluiter in El Nido. De perfecte mix van ontspannen en ontdekken maakt deze huwelijksreis onvergetelijk.
Philippine Explorer
19-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis voor kleine en grote avonturiers. Reis naar enkele minder bezochte, maar hele fraaie locaties in de Filipijnen in combinatie met niet te missen hoogtepunten zoals Bohol en El Nido op Palawan.
Terug