Ga naar inhoud
Undiscovered

Namibië

De ultieme reisgids voor Etosha National Park

Locatie

Etosha National Park
-18°47'4.19"S, 16°15'30.00"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Ga op een onvergetelijk avontuur met een 4x4, spot vier van de Big Five (leeuw, olifant, neushoorn en luipaard) bij de waterpoelen en overnacht in de ongerepte wildernis van Namibië. Het Etosha National Park is ongetwijfeld een must visit tijdens je reis door Namibië. Naast fantastische gamedrives, kun je hier ook begeleide wandelsafari’s met een ranger maken. En met meer dan 392 soorten vogels, zijn ook vogelaars hier aan het juiste adres. Wij geven je alle tips zodat je goed voorbereid kan starten aan een onvergetelijke reis door een van de mooiste nationale parken van Afrika.

Met Undiscovered op reis naar Namibië

Privé rondreizen Namibië
Op maat samengestelde privéreizen met een perfecte afwisseling van safari en prachtige natuur.
Familiereizen Namibië
Ga op ontdekking tijdens avontuurlijke familiereizen door Namibië. Maak een onvergetelijke reis met heel de familie.
Luxereizen Namibië
Geniet van exclusieve ervaringen en luxe verblijven op waanzinnige locaties.
Neushoorns in Namibië - Undiscovered.nl
Zebra's in Namibië - Undiscovered.nl
Springbokken in Namibië - Undiscovered.nl
Luipaard in boom, Namibië - Undiscovered.nl
Etosha National Park in Namibië, ingangsbord - Undiscovered.nl

Veelgestelde vragen over een bezoek aan Etosha National Park

BELEEF DIT HOOGTEPUNT IN ÉÉN VAN DEZE REIZEN

Namibia & Botswana Camp trip
24-daagse Privé Rondreis Namibië & Botswana
Een avontuurlijke kampeerreis door twee adembenemend mooie landen: Namibië en Botswana. Ga op jeepsafari met een ranger, beklim de immense zandduinen van Sossusvlei en maak een sunset cruise over de Okavango Rivier.
Camp Safari Namibia
22-daagse Privé Rondreis Namibië
Ontdek de mooiste plekjes van Namibië en laat je verrassen door de enorme diversiteit in landschappen. Met een tent op het dak van je auto ga je een geweldig avontuur aan en kampeer je bij kampvuur en onder een heldere sterrenhemel.
Namibian Adventures
18-daagse Familiereis Namibië
Ontdek samen als gezin de enorme diversiteit van Namibië. Een selfdrive reis waar je unieke avonturen beleefd op je eigen tempo. Verblijf midden in de prachtige natuur op mooie kampeerplekken.
Highlights of Namibia
15-daagse Familiereis Namibië
Een comfortabele familiereis naar geweldige plekken in Namibië. Verblijf op waanzinnige locaties in lodges en bezoek de hoge zandduinen van Sossusvlei, ga op safari in Etosha National Park en ontdek het Okonjima Reservaat.
Namibia & Botswana Explorer
18-daagse Privé Rondreis Namibië & Botswana
In eigen tempo op avontuur langs de veelzijdigheid van Namibië en Botswana. Laat je verrassen door een diversiteit aan landschappen welke continu veranderen. Van uitgestrekte woestijnen in de Namib Dessert naar de oorsprong van de Okavango Delta. Blijf je verbazen!
Enchanting Namibia & Botswana
15-daagse Luxe Reizen Namibië Namibië & Botswana
Een waanzinnige reis per huurauto langs bijzondere gebieden in Namibië en Botswana. Een zeer diverse route met droge woestijnen gecombineerd met de groene oase van de Okavango Delta. Geniet van authentieke ervaringen en verblijven midden in ongerepte natuur.
Unique Namibia
17-daagse Luxe Reizen Namibië Namibië
Combineer luxe lodges met de mooiste natuur van Namibië. Ontdek op een rustig tempo al het moois het land te bieden heeft. Deze luxe rondreis biedt een perfecte balans tussen ontspanning, comfort en natuur.
Namibia Experience
22-daagse Privé Rondreis Namibië
Een avontuurlijke rondreis per huurauto door Namibië. Beleef Namibië als geen ander en ontdek het beste van het land met verblijf op unieke locaties midden in de woestijn, direct aan zee en op de top van een berg!
Enchanting Namibia
15-daagse Privé Rondreis Namibië
Een complete rondreis langs de meest indrukwekkende plekken van Namibië. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, laat je imponeren door de natuurlijke schoonheid van het land en ga op avontuur in de mooiste nationale parken.
Terug

Start vandaag nog met het plannen van jouw reis naar Namibië

Onze reisspecialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke rondreis door Namibië vol adembenemende avonturen.