Ga naar inhoud
Undiscovered

Piton Maido

Mountainbike de berg af

Locatie

Piton Maido
21°04'07.2"S, 55°23'15.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Waag jezelf aan een opwindend avontuur en mountainbike de berg af langs de flanken van Piton Maido. Een lust voor fietsliefhebbers!

Op een hoogte van 2205 meter biedt Piton Maido een van de meest indrukwekkende panorama uitzichten die je op vakantie door Réunion tegenkomt. Het uitzicht over de onherbergzame Cirque de Mafate en de kust is uitmuntend! De top van Maido domineert het landschap aan de westkust, wat tevens een van de toegangspoorten is om te wandelen in Cirque de Mafate.

Uitzicht in Réunion - Undiscovered.nl
Mountainbiken in Réunion - Undiscovered.nl
Mountainbiken in Réunion - Undiscovered.nl
Mountainbiken in Réunion - Undiscovered.nl
Mountainbiken in Réunion - Undiscovered.nl
Mountainbiken in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Terug