Ga naar inhoud
Undiscovered

Duikreizen Réunion

Ontdek het fascinerende onderwaterleven

1 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!

Een duikreis Réunion met Undiscovered

Een duikreis door Réunion biedt zowel boven als onder water een waar spektakel. De mogelijkheden voor een reis, inclusief duiken, door Réunion zijn onbeperkt en we helpen je daarom graag met het samenstellen van jouw eigen unieke duikreis naar Réunion.

Naast dat Réunion een ongekend paradijs is voor avonturiers, wandelaars en natuurliefhebbers kunnen ook duikers hun hart ophalen tijdens een duikreis Réunion. Het spectaculaire landschap boven water zet zich voort naar bijzonder natuurschoon onder het wateroppervlak Duik langs kleurrijke koraaltuinen, steile wanden en bijzondere wrakken vol verschillende vissen en zeedieren. Wissel je duiken in Réunion af met bijzondere avonturen op het land. Maak bijvoorbeeld een uitdagende klim naar de hoogste top van het eiland, Piton des Neiges. Hier wordt je beloond met indrukwekkende vergezichten. Wees nieuwsgierig naar het onbekende en ga met Undiscovered op duikreis naar Réunion.

Start vandaag nog met het plannen van je duikreis naar Réunion

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke duikreis naar Réunion.