Ga naar inhoud
Undiscovered

Cirque de Salazie

Groene valleien en watervallen

Locatie

Cirque de Salazie
21°03'00.0"S, 55°30'00.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

De elegantie van de natuur komt voortreffelijk tot uiting in deze imposante grote krater, een omgeving met groene valleien en watervallen. In combinatie met dorpjes vol Creoolse sferen en tradities biedt Cirque de Salazie een leuke mix aan ervaringen!

De pracht en praal van het binnenland wacht om ontdekt te worden op vakantie door Réunion. Cirque de Salazie, de meest groene en natte krater van Réunion, laat je puur natuur ervaren. Zigzaggend kruisen wegen door valleien met bosrijke hellingen, reusachtige bergtoppen, tuimelende watervallen en fascinerende vergezichten. Vanuit de noordkust zijn de groene dalen met weelderige vegetatie van Cirque de Salazie eenvoudig te bereiken.

Dorpje in Réunion - Undiscovered.nl
Uitzicht in Réunion - Undiscovered.nl
Verblijf in Réunion - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Réunion - Undiscovered.nl
Waterval in Réunion - Undiscovered.nl
Hoge bomen in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities! Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes, ervaar Creoolse sferen en geniet van wit strand op Mauritius.
Réunion Escape
12-daagse Luxe Reis Réunion
Overnacht in de beste hotels van het eiland en ontdek op een rustig tempo de pracht en praal van Réunion. In deze luxe rondreis staan ontspanning en comfort centraal en hoef je enkel zorgeloos te genieten.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Highlights of Réunion & Mauritius
21-daagse Familiereis Réunion & Mauritius
Met het hele gezin op avontuur! Verken het eiland op een ontspannen tempo, gecombineerd met avontuurlijke elementen vol met spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af op het tropische eiland Mauritius.
Terug