Ga naar inhoud
Undiscovered

Réunion

Genieten van zon, zee en strand op Réunion

Locatie

Réunion
21°06'54.5"S, 55°32'11.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Wissel je avontuurlijke verkenningstochten op Réunion af met heerlijk rustgevend ontspannen aan een van de zandstranden bedekt met casuarina bomen en turkooizen lagunes die op het eiland zijn te vinden.

Réunion is een tropisch paradijs dat vooral bekend staat om de dramatische bergen, groene valleien, watervallen en vulkanen die kunnen worden ontdekt. Daardoor denk je in eerste instantie niet meteen aan mooie zandstranden of lagunes met helderblauw water waar je op snorkelavontuur kunt gaan. Echter zijn er een aantal verrassende stekken op het eiland te vinden. Daarbij komt nog een fantastische onderwaterwereld met schitterende koraalriffen en talrijke vissoorten waar je uitstekend kunt duiken.

Strand met palmbomen in Réunion - Undiscovered.nl
Strand in Réunion - Undiscovered.nl
Helderblauwe zee in Réunion - Undiscovered.nl
Strand in Réunion - Undiscovered.nl
Palmbomen in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion Escape
12-daagse Luxe Reis Réunion
Overnacht in de beste hotels van het eiland en ontdek op een rustig tempo de pracht en praal van Réunion. In deze luxe rondreis staan ontspanning en comfort centraal en hoef je enkel zorgeloos te genieten.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Terug