Ga naar inhoud
Undiscovered

Piton de la Fournaise

De machtige vulkaan

Locatie

Piton de la Fournaise
21°14'33.0"S, 55°42'32.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Betreed een gebied wat nog het meest op een maanlandschap lijkt en laat je imponeren door de kracht van de natuur. De vulkaan Piton de la Fournaise is een meesterwerk van Moeder Natuur!

Piton de la Fournaise is 2632 meter hoog en een van de meest actieve vulkanen in de wereld. Samen met de Cirque de SalazieCirque de CilaosCirque de Mafate en Piton des Neiges behoort Piton de la Fournaise tot Réunion National Park, dat benoemd is tot UNESCO Werelderfgoed. De vulkaan is een geologisch wonder die regelmatig uitbarst, een waar spektakel. Desondanks is Piton de la Fournaise heel toegankelijk en kun je helemaal tot aan de kraterrand lopen.

Plaine des Sables, Réunion - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Réunion - Undiscovered.nl
Piton de la Fournaise, Réunion - Undiscovered.nl
Vulkaan in Réunion - Undiscovered.nl
Vulkaan in Réunion - Undiscovered.nl
Vulkaan in Réunion - Undiscovered.nl
Vulkaan in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes, ervaar Creoolse sferen en geniet van wit strand op Mauritius.
Réunion Escape
12-daagse Luxe Reis Réunion
Overnacht in de beste hotels van het eiland en ontdek op een rustig tempo de pracht en praal van Réunion. In deze luxe rondreis staan ontspanning en comfort centraal en hoef je enkel zorgeloos te genieten.
Highlights of Réunion & Mauritius
21-daagse Familiereis Réunion & Mauritius
Met het hele gezin op avontuur! Verken het eiland op een ontspannen tempo, gecombineerd met avontuurlijke elementen vol met spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af op het tropische eiland Mauritius.
Terug