Ga naar inhoud
Undiscovered

Réunion

Hiken op Réunion: zet voet in een ongerepte wildernis

Locatie

Réunion
21°06'54.5"S, 55°32'11.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Hiken op Réunion is de beste manier om de grenzeloze natuurschoon en diverse landschappen van dit eiland te ontdekken. Weergaloze valleien, imposante bergtoppen, actieve vulkanen en unieke flora en fauna, als wandelaar zul je helemaal in je element zijn!

De natuur met weergaloze valleien, imposante bergtoppen, actieve vulkanen en unieke flora en fauna op Réunion, gezamenlijk behorend tot Réunion National Park, zijn zo uitzonderlijk dat het park is bestempeld tot UNESCO Werelderfgoed. De verbluffende landschappen zijn een paradijs voor natuurliefhebbers. Op het eiland bevindt zich meer dan 800 kilometer aan wandelpaden die goed zijn onderhouden en duidelijk zijn aangegeven.

Hoge bergen in Réunion - Undiscovered.nl
Watervallen in Réunion - Undiscovered.nl
Hiken in Réunion - Undiscovered.nl
Vulkaan in Réunion - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Réunion - Undiscovered.nl
Natuur van Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere privé rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes en geniet van wit strand op Mauritius.
Highlights of Réunion & Mauritius
21-daagse Familiereis Réunion & Mauritius
Met het hele gezin op avontuur! Verken het eiland op een ontspannen tempo, gecombineerd met avontuurlijke elementen vol met spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af op het tropische eiland Mauritius.
Terug