Ga naar inhoud
Undiscovered

Réunion

Afdalen door kloven en rivieren

Locatie

Réunion
21°06'54.5"S, 55°32'11.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Baan een weg door indrukwekkend mooie omgevingen van kloven, rivieren en watervallen. Wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen zijn allen onderdeel van een bloedstollend avontuur. Beleef de opwinding van canyoning tijdens spectaculaire afdalingen.

Tijdens een vakantie op Réunion kun je allerlei activiteiten ondernemen die je hart sneller laten kloppen, waaronder paraglidenmountainbikenduiken en hiken. In dat lijstje kan canyoning zeker niet ontbreken! De grote oude kraters van Réunion kunnen worden gezien als één grote natuurlijke speeltuin en zijn een wereldplek voor canyoning.

Canyoning in Réunion - Undiscovered.nl
Canyoning in Réunion - Undiscovered.nl
Canyoning in Réunion - Undiscovered.nl
La Chapelle Rock Canyon Grot - Undiscovered.nl
Canyoning in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion & Mauritius
15-daagse Privé Rondreis Réunion & Mauritius
Een bijzondere rondreis die een bezoek aan Réunion en Mauritius combineert met een leuke mix van actief bezig zijn en relaxen. Ontdek de ongerepte wildernis van Réunion, verblijf in pittoreske dorpjes, ervaar Creoolse sferen en geniet van wit strand op Mauritius.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Highlights of Réunion & Mauritius
21-daagse Familiereis Réunion & Mauritius
Met het hele gezin op avontuur! Verken het eiland op een ontspannen tempo, gecombineerd met avontuurlijke elementen vol met spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af op het tropische eiland Mauritius.
Terug