Ga naar inhoud
Undiscovered

Réunion

Enorme diversiteit aan zeeleven

Locatie

Réunion
21°06'54.5"S, 55°32'11.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Lees meer over

De verwonderlijke landschappen van Réunion strekken zich verder uit onder water waar je een ongelofelijke biodiversiteit aantreft. Koraalriffen, scheepswrakken, steile kliffen en grotten staan garant voor geweldige duikervaringen. Duikers kunnen Réunion op hun verlanglijstje zetten!

De onderwaterwereld van Réunion herbergt een variatie aan landschappen op verschillende dieptes. De riffen, scheepswrakken, steile kliffen en mysterieuze grotten staan garant voor geweldige duikervaringen. In het heldere water met goede zichtbaarheid bevindt zich een rijke biodiversiteit met kleurrijke harde en zachte koralen, vele soorten schaal- en weekdieren, tropische vissen en groot pelagisch leven.

Duiken in Réunion - Undiscovered.nl
Onderwaterleven in Réunion - Undiscovered.nl
Scheepswrak in Réunion - Undiscovered.nl
Bultrug en dolfijnen in Réunion - Undiscovered.nl
Zeeschildpad in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Terug