Ga naar inhoud
Undiscovered

Saint Leu

Paragliden Réunion: zweef over het ruige landschap

Locatie

Saint Leu
21°10'29.1"S, 55°17'16.3"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Zweef hoog in de lucht, voel de vrijheid en geniet van het overweldigende uitzicht over ruige bergen en azuurblauwe lagunes. Paragliden op Réunion is een sensationele ervaring!

Een vakantie op Réunion geeft je de mogelijkheid op een van de beste plaatsen in de wereld te gaan paragliden. Een unieke kans! Hangend aan een bontgekleurd scherm zweef je sierlijk en geruisloos door de lucht terwijl een intens gevoel van vrijheid je overmant en je naar het adembenemende landschap van Réunion kan turen. Wellicht word je vergezeld door tropische vogels of zie je walvissen en dolfijnen in de zee zwemmen.

Activiteit in Réunion - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Terug