Bestemmingen

Bestemmingen

Selecteer een van onze bestemmingen voor een overzicht van onze reizen naar Borneo, reizen naar Filipijnen en reizen naar Madagascar. Deze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie en zijn direct te boeken, maar ook in zijn geheel aan te passen naar jouw wensen.

Borneo

Reizen Borneo, geheel op maat naar jouw wens
Orang Oetans bij Sepilok

Individuele rondreizen

Onze individuele rondreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor het creëren van je eigen reis op maat. We reizen graag net wat verder en zien met plezier ook de gebieden waar weinig mensen hun voetsporen hebben achtergelaten.

Pulau Sipadan

Duikreizen

Onze duikreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en bieden alleen de beste (5* PADI) duikscholen van het land op de beste duiklocaties. Alle duikreizen zijn een combinatie van een korte rondreis gecombineerd met ongekend mooi duiken.

Villa Samadhi

Huwelijksreizen

Onze huwelijksreizen Borneo bieden een combinatie van de meest romantische kleine accommodaties te midden van de bijzonder mooie natuur en cultuur van Borneo.

Filipijnen

Reizen Filipijnen, geheel op maat naar jouw wens
Meisjes

Individuele rondreizen

Onze individuele rondreizen Filipijnen laten je het beste van het land zien in verschillende routes. We reizen graag net wat verder en zijn altijd op zoek naar unieke en onontdekte natuurgebieden, afgelegen dorpjes en parels van stranden en eilanden, waarvan er in de Filipijnen zoveel te vinden zijn.

Malapascua

Duikreizen

Onze duikreizen Filipijnen bieden een combinatie van een rondreis langs unieke natuurparken en afwisselend duiken op de meest fantastische duikbestemmingen. Als een van de mooiste duikbestemmingen ter wereld biedt de Filipijnen voor elke duiker een enorme afwisseling in unieke duikervaringen.

El Nido

Huwelijksreizen

Breng je huwelijksreis Filipijnen samen door op de mooiste stranden en eilanden ter wereld. Filipijnen kent als geen ander land droomeilanden die overweldigende natuur, prachtige accommodaties en tegelijkertijd privacy en rust bieden.

Madagascar

Reizen Madagascar, geheel op maat naar jouw wens
Ringstaartmaki

Individuele rondreizen Madagascar

Onze individuele rondreizen Madagascar zijn allemaal op privé basis en laten verschillende mogelijkheden zien om de meest ongerepte plekken van het land te ontdekken. Elke individuele rondreis Madagascar is met zorg samengesteld en vormt de basis voor je eigen maatwerk reis.

Anemoonvis

Duikreizen Madagascar

Onze duikreizen Madagascar zijn zorgvuldig samengestelde rondreizen langs schitterende natuur boven water in combinatie met duiken op prachtige locaties. De duikbestemmingen staan aan de basis voor een variatie aan duikbelevingen.

Nosy Komba

Huwelijksreizen Madagascar

Onze huwelijksreizen Madagascar bieden bijzondere ervaringen om samen van te genieten en zijn samengesteld met grote focus op privacy en romantiek. De huwelijksreizen Madagascar zijn een combinatie van fijne kleine accommodaties, prachtige natuur en schitterende stranden en eilanden.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang nieuws en aanbiedingen van Undiscovered
© Undiscovered. Alle rechten voorbehouden. Privacy Cookiebeleid Disclaimer