Ga naar inhoud
Undiscovered

Cayo District

Beleef een opwindend ondergronds avontuur

Locatie

Cayo District
17°07'05.7"N, 88°53'26.5"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Een boeiende tocht waarbij je met enkel een hoofdlantaarn een weg baant door kraakhelder water, smalle doorgangen, tunnels en kamers en je de mysterieuze Maya onderwereld verkent vol eeuwenoude overblijfselen. Dat geeft je adrenaline zeker een boost!

Belize is een ontzettend veelzijdig en onontdekt land met een groot scala aan activiteiten. Zo kun je snorkelen met haaien, roggen en schildpadden, op kookles bij de Maya’s of kun je leren drummen bij de Garifuna bevolking in Hopkins. Ook de echte avonturier kan zijn hart ophalen waarbij een bezoek aan de Actun Tunichil Muknal grotten één van de hoogtepunten is tijdens een rondreis door Belize.

Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Cayo District, Belize - Undiscovered.nl
Grot in Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af op tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Enchanting Belize
15-daagse Privé Rondreis Belize
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de natuurlijke schoonheid van Belize in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis vol jungle, bijzonder wildlife, ondergronds avontuur en ontspannende afsluiting in Placencia.
Jungle Adventures
16-daagse Familiereis Belize
Ga met het hele gezin op avontuur in de ongerepte binnenlanden van Belize. Zoek naar apen, krokodillen en schildpadden op een fantastische manier. Ga op verkenning in de jungle, weg van de massa en sluit ontspannen af op het strand van Placencia.
Unique Belize
15-daagse Luxe Reis Belize
Een exclusieve route naar de meest verbazingwekkende locaties van Belize. De pure schoonheid van de Caribische Zee met haar idyllische atollen en eilanden beleef je als geen ander tijdens een meerdaagse privé zeiltocht met catamaran!
Belizean Escape
15-daagse Huwelijksreis Belize & Guatemala
Een afwisselende huwelijksreis in Belize en Tikal. Ga op ontdekking in de dierrijke regenwouden en verblijf op romantische en afgelegen locaties. Reis in alle vrijheid buiten de gebaande paden en kom tot rust op het witte zandstrand van Ambergris Caye!
Terug