Ga naar inhoud
Undiscovered

Filipijnen

Dit zijn de mooiste stranden van de Filipijnen

Locatie

Filipijnen

Geschreven door

Eric
Reisspecialist voor de Filipijnen en Borneo.

Ga je binnenkort naar de Filipijnen en ben je op zoek naar de mooiste stranden van de Filipijnen? De Filipijnen is ongetwijfeld één van de beste bestemmingen voor het ontdekken van onbekende idyllische strandjes, afgelegen baaien en uitgerekte stranden vol hagelwit zand. Wellicht heb je eerder van White Beach op Boracay gehoord, meermaals uitgeroepen tot één van de mooiste stranden ter wereld. Graag laten we je ook kennis maken met de onbekende pareltjes die je reis door de Filipijnen juist zo uniek maken! Verken de mooiste stranden van de Filipijnen en ontdek welk strand jij graag op je bucket list wilt zetten.

Onze leukste Filipijnen reizen

De mooiste stranden van de Filipijnen toevoegen aan je eigen reis? Bij Undiscovered wordt elke reis op maat samengesteld aan de hand van jouw wensen en interesses. Laat je inspireren door onderstaande voorbeeldreizen en laat je meevoeren naar de mooiste stranden van de Filipijnen.

Philippine Escape
15-daagse familiereis Filipijnen
Hidden Gems
18-daagse privé rondreis Filipijnen
Visayas Islandhopping
21-daagse privé rondreis Filipijnen
Bekijk alle reizen Filipijnen
Terug

Start vandaag nog met het plannen van je rondreis naar de Filipijnen

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke reis naar de mooiste stranden van de Filipijnen.