Ga naar inhoud
Undiscovered

Wilpattu

Ontmoet luipaarden en lippenberen tijdens een Jeepsafari

Locatie

Wilpattu
8°27'22.7"N, 80°02'51.6"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Samen met een ervaren gids stap je in een Jeep en start een spannende zoektocht waarbij je op zoek gaat naar de bijzondere luipaarden en lippenberen! Laat je betoveren door diverse landschappen en geniet in alle rust van ongerepte natuur en de aanwezigheid van apen, varanen, krokodillen en olifanten.

Wilpattu National Park is gelegen in het noordwesten van Sri Lanka en is binnen 1 uur rijden te bereiken vanuit de oude koningsstad Anuradhapura. Tijdens je rondreis kun je kennismaken met het grootste en oudste park van Sri Lanka!

Luipaard in Wilpattu National Park Sri Lanka - Undiscovered.nl
Lippenbeer in Wilpattu National Park Sri Lanka - Undiscovered.nl
Luipaard in Wilpattu National Park Sri Lanka - Undiscovered.nl
Zonsopkomst in Wilpattu National Park Sri Lanka - Undiscovered.nl
Grey Langur aap in Wilpattu National Park Sri Lanka - Undiscovered.nl

Zin in meer reisinspiratie?

We houden je graag op de hoogte van de leukste tips en inspiraties over onze bestemmingen!

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Northern Heritage & Nature Trail
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze boeiende rondreis wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de fraaie oostkust.
Sri Lanka & Maldives
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & Malediven
Een fantastische privé rondreis naar Sri Lanka & Malediven. In deze combinatiereis heb je het beste van twee werelden; de schitterende natuur van Sri Lanka en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe oceaan in de Malediven.
Sri Lankan Love Trail
17-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Samen verken je op een rustig reistempo de hoogtepunten van Sri Lanka. De reis kent veel vrijheid, waardoor jullie Sri Lanka zelf kunnen ontdekken! Tijdens deze leuke en afwisselende huwelijksreis ligt de focus op wildleven, cultuur en comfort.
Ceylon Adventures
15-daagse Familiereis Sri Lanka
Met het hele gezin op avontuur! Op een rustig tempo verken je Sri Lanka op unieke wijze. Samen ga je op zoek naar luipaarden en lippenberen, maak je fraaie wandelingen en geniet je van de tropische stranden aan de oostkust.
Sri Lankan Shores
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Het beste van drie locaties tijdens deze unieke rondreis door Sri Lanka! Ga op avontuur in Wilpattu National Park, vergaap je aan cultureel erfgoed en maak een onvergetelijke catamaran cruise over de Indische Oceaan. Dit avontuur vergeet je niet snel!
Terug