Ga naar inhoud
Undiscovered

Het team van Undiscovered

Sara Boone
Wat begon met een stage in februari 2017, groeide uit tot reisspecialist van Sri Lanka & de Malediven en Borneo. Op reis is Sara een echte thrillseeker en elke dag heeft te weinig uren. Of het nu gaat om wandelen met neushoorns, kooiduiken met witte haaien, of het ultieme gevoel van vrijheid onder het wateroppervlak, geen avontuur is gek genoeg. Maar relaxen op tropische zandstranden is ook meer dan welkom, graag zelfs. En is er tijd om met haar camera op safari te gaan of apen te spotten, dan is ze als eerste van de partij!
Léonie Uijttewaal
Léonie is onze laatste aanwinst en maakt deel uit van het Undiscovered team sinds februari 2019. Ze is gespecialiseerd in Guatemala en Belize en heeft op Antarctica na, alle continenten bereisd. Van korte stedentrips tot maanden backpacken en van ontspanning op het strand tot dagenlang hiken, Léonie is een echte allrounder. Avontuur en natuur zijn voor haar de key en dankzij het vele reizen is ze een enthousiaste vogelaar geworden. Zelfs bij de meest indrukwekkende tempelcomplexen raakt ze nog afgeleid door het geluid van een toekan!
Malvina Poelvoorde
Malvina kent alle hoeken en verborgen plekjes van de Filipijnen. Na een lange reis door Azië kwam ze in juni 2018 bij ons team. Of ze een tropisch eiland of miljoenenstad gaat ontdekken, ze is altijd enthousiast. Een 3-weekse trekking door de Himalaya doet ze voor de leuk, maar ook de Nederlandse polders maken haar vrolijk. Wandelen is haar ultieme reispassie. Met haar reiservaring en liefde voor deze mooie aarde doet ze niets liever dan droomreizen samenstellen voor iedereen die ze spreekt. Let op: haar hartstocht is aanstekelijk!
Eric Prins
Start een gesprek over de Filipijnen en Eric straalt van passie! Dit waanzinnig mooie land is zijn tweede thuis en hij doet niets liever dan zijn passie over de Filipijnen delen met reisliefhebbers. Hij is verslaafd aan alles op én onder het wateroppervlak, gek op actieve reizen en is fervent (vrij)duiker. Naast zijn specialismes voor de Filipijnen en Borneo zorgt Eric voor de creatieve lijn binnen de bedrijfsvoering. Eric is samen met Tom eigenaar van Undiscovered.
Tom van Beers
Als Tom ergens zijn energie in steekt, dan wordt geen detail overgeslagen. Zowel Madagascar, Oeganda als Réunion kennen dan ook geen geheimen meer voor hem. Tom is altijd vrolijk, geduldig en zorgt graag voor een stukje entertainment op de werkvloer. Met een afgeronde universitaire studie voor Sustainable Tourism weet hij exact hoe we toerisme lokaal kunnen laten profiteren met de komst van onze reizigers. Tom is samen met Eric eigenaar van Undiscovered.

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.