Ga naar inhoud
Undiscovered

Het team van Undiscovered

Eric Prins
Start een gesprek over de Filipijnen en Eric straalt van passie! Dit waanzinnig mooie land is zijn tweede thuis en hij doet niets liever dan zijn passie over de Filipijnen delen met reisliefhebbers. Hij is verslaafd aan alles op én onder het wateroppervlak, gek op actieve reizen en is fervent (vrij)duiker. Naast zijn specialismes voor onze bestemmingen zorgt Eric voor de creatieve lijn binnen de bedrijfsvoering. Eric is eigenaar van Undiscovered.
Léonie Uijttewaal
Léonie is gespecialiseerd in diverse bestemmingen op Latijns-Amerika en Azië, maar heeft inmiddels alle continenten veelvuldig bereisd. Van camperreizen tot backpacken en van snorkelen tot uitdagende trekkings, Léonie is een echte allrounder. Avontuur en natuur zijn voor haar de key en dankzij het vele reizen is ze een enthousiaste vogelaar geworden. Zelfs bij de meest imposante tempelcomplexen raakt ze nog afgeleid door het geluid van de toekan.
Edwin Qualm
Reizen zit bij Edwin in het bloed. Al van kinds af aan werd de atlas met nieuwsgierige ogen bekeken. Na een stage in Vietnam sloeg het reisvirus echt toe en volgde er tal van reizen naar uitdagende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Midden-Amerika. Hij voelt zich helemaal thuis in de natuur, maar geniet ook met de voetjes in het witte zand van een bountystrand. Het proeven van de authentieke lokale keuken maakt voor Edwin het reisgevoel echt compleet!

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.