Ga naar inhoud
Undiscovered

Het team van Undiscovered

Eric Prins
Start een gesprek over de Filipijnen en Eric straalt van passie! Dit waanzinnig mooie land is zijn tweede thuis en hij doet niets liever dan zijn passie over de Filipijnen delen met reisliefhebbers. Hij is verslaafd aan alles op én onder het wateroppervlak, gek op actieve reizen en is fervent (vrij)duiker. Naast zijn specialismes voor onze bestemmingen zorgt Eric voor de creatieve lijn binnen de bedrijfsvoering. Eric is eigenaar van Undiscovered.
Léonie Uijttewaal
Léonie is gespecialiseerd in diverse bestemmingen op Latijns-Amerika en Azië, maar heeft inmiddels alle continenten veelvuldig bereisd. Van camperreizen tot backpacken en van snorkelen tot uitdagende trekkings, Léonie is een echte allrounder. Avontuur en natuur zijn voor haar de key en dankzij het vele reizen is ze een enthousiaste vogelaar geworden. Zelfs bij de meest imposante tempelcomplexen raakt ze nog afgeleid door het geluid van de toekan.
Edwin Qualm
Reizen zit bij Edwin in het bloed. Al van kinds af aan werd de atlas met nieuwsgierige ogen bekeken. Na een stage in Vietnam sloeg het reisvirus echt toe en volgde er tal van reizen naar uitdagende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Midden-Amerika. Hij voelt zich helemaal thuis in de natuur, maar geniet ook met de voetjes in het witte zand van een bountystrand. Het proeven van de authentieke lokale keuken maakt voor Edwin het reisgevoel echt compleet!
Shannon van Kolck
“Op avontuur!” is Shannon’s levensmotto. De mensen ontmoeten in de kleine dorpjes van Ecuador, verdwalen tussen de wolkenkrabbers van Dubai, hiken langs de kliffen van Tenerife, of sterrenkijken vanaf de vlaktes van de Serengeti. Ze is altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en na het beklimmen van de Kilimanjaro is geen uitdaging meer te groot. Haar droomreis is een expeditie naar het ongerepte Antarctica, stiekem vooral om de grote pinguïn koloniën te zien.
Lynn Dekking
De wereld ontdekken en ondergedompeld worden in andere culturen is iets waar Lynn van gaat stralen. Na haar studie Management Toerisme was de keuze dan ook makkelijk gemaakt en vertrok zij om te gaan backpacken in Azië met een bijzondere start in India. Veel landen heeft zij inmiddels op een avontuurlijke wijze bezocht. Nieuwe uitdagingen is iets waar Lynn altijd naar op zoek is. En laat Azië hier nu de perfecte plek voor zijn…!
Tessa Broekhuizen
In een camper door de gebergtes van Nieuw-Zeeland, een 3-daagse klimtocht naar de top van de Rinjani op Lombok of duikend tussen een school barracuda’s op Borneo, Tessa heeft al wat mooie reizen mogen maken. Met enige regelmaat gaat de rugzak op, gaan de wandelschoenen aan en staat er een eindeloos prachtig wandelgebied te wachten om te voet ontdekt te worden. De ideale vakantie? Wandelen, eten op lokale foodmarkets en last but not least, een duik!

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.