Ga naar inhoud
Undiscovered

Het team van Undiscovered

Eric Prins
Start een gesprek over de Filipijnen en Eric straalt van passie! Dit waanzinnig mooie land is zijn tweede thuis en hij doet niets liever dan zijn passie over de Filipijnen delen met reisliefhebbers. Hij is verslaafd aan alles op én onder het wateroppervlak, gek op actieve reizen en is fervent (vrij)duiker. Naast zijn specialismes voor onze bestemmingen zorgt Eric voor de creatieve lijn binnen de bedrijfsvoering. Eric is samen met Tom eigenaar van Undiscovered.
Tom van Beers
Als Tom ergens zijn energie in steekt, dan wordt geen detail overgeslagen. Onze bestemmingen kennen dan ook geen geheimen meer voor hem. Tom is altijd vrolijk, geduldig en zorgt graag voor een stukje entertainment op de werkvloer. Met een afgeronde universitaire studie voor Sustainable Tourism weet hij exact hoe we toerisme lokaal kunnen laten profiteren met de komst van onze reizigers. Tom is samen met Eric eigenaar van Undiscovered.
Edwin Qualm
Reizen zit bij Edwin in het bloed. Al van kinds af aan werd de atlas met nieuwsgierige ogen bekeken. Na een stage in Vietnam sloeg het reisvirus echt toe en volgde er tal van reizen naar uitdagende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Midden-Amerika. Hij voelt zich helemaal thuis in de natuur, maar geniet ook met de voetjes in het witte zand van een bountystrand. Het proeven van de authentieke lokale keuken maakt voor Edwin het reisgevoel echt compleet!

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.