Ga naar inhoud
Undiscovered

Het team van Undiscovered

Eric Prins
Start een gesprek over de Filipijnen en Eric straalt van passie! Dit waanzinnig mooie land is zijn tweede thuis en hij doet niets liever dan zijn passie over de Filipijnen delen met reisliefhebbers. Hij is verslaafd aan alles op én onder het wateroppervlak, gek op actieve reizen en is fervent (vrij)duiker. Naast zijn specialismes voor onze bestemmingen zorgt Eric voor de creatieve lijn binnen de bedrijfsvoering. Eric is eigenaar van Undiscovered.
Léonie Uijttewaal
Léonie is gespecialiseerd in diverse bestemmingen op Latijns-Amerika en Azië, maar heeft inmiddels alle continenten veelvuldig bereisd. Van camperreizen tot backpacken en van snorkelen tot uitdagende trekkings, Léonie is een echte allrounder. Avontuur en natuur zijn voor haar de key en dankzij het vele reizen is ze een enthousiaste vogelaar geworden. Zelfs bij de meest imposante tempelcomplexen raakt ze nog afgeleid door het geluid van de toekan.
Edwin Qualm
Reizen zit bij Edwin in het bloed. Al van kinds af aan werd de atlas met nieuwsgierige ogen bekeken. Na een stage in Vietnam sloeg het reisvirus echt toe en volgde er tal van reizen naar uitdagende bestemmingen in Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Midden-Amerika. Hij voelt zich helemaal thuis in de natuur, maar geniet ook met de voetjes in het witte zand van een bountystrand. Het proeven van de authentieke lokale keuken maakt voor Edwin het reisgevoel echt compleet!
Lynn Dekking
De wereld ontdekken en ondergedompeld worden in andere culturen is iets waar Lynn van gaat stralen. Na haar studie Management Toerisme was de keuze dan ook makkelijk gemaakt en vertrok zij om te gaan backpacken in Azië met een bijzondere start in India. Veel landen heeft zij inmiddels op een avontuurlijke wijze bezocht. Nieuwe uitdagingen is iets waar Lynn altijd naar op zoek is. En laat de Filipijnen hier nu de perfecte plek voor zijn…!
Tessa Broekhuizen
In een camper door de gebergtes van Nieuw-Zeeland, een 3-daagse klimtocht naar de top van de Rinjani op Lombok of duikend tussen een school barracuda’s op Borneo, Tessa heeft al wat mooie reizen mogen maken. Met enige regelmaat gaat de rugzak op, gaan de wandelschoenen aan en staat er een eindeloos prachtig wandelgebied te wachten om te voet ontdekt te worden. De ideale reis? Wandelen, eten op lokale foodmarkets en last but not least, een duik!
Mandy van Es
Met zowel een stage als een minor in het buitenland op zak, heeft Mandy een schat aan ervaringen opgedaan. Voor Mandy smaakt dit naar meer; de drang om nieuwe plekken te verkennen, drijft haar voortdurend! Haar afstudeerstage bij Undiscovered biedt haar de ideale omgeving om deze passie te delen en anderen te inspireren om de wereld te ontdekken. Haar droom is om een reis te maken door Zuid-Afrika, om te genieten van de prachtige natuur én de bijzondere dieren.
Little Joe
Little Joe is onze geadopteerde walvishaai van maar liefst 5,2 meter lang die in de avontuurlijke wateren van de oceaan rondzwemt. Hij heeft een uiterst vriendelijk karakter en is eigenlijk continu bezig met het filteren van enorme hoeveelheden water op zoek naar zijn favoriete snack: plankton! Little Joe is erg sportief, legt enorme afstanden af en is zeker in voor een duik tot wel 1000 meter diepte. De organisatie Madagascar Whale Shark Project houdt onze Gentle Giant goed in de gaten.
Kantoor BINK36 - Undiscovered.nl
Kantoor BINK36 - Undiscovered.nl
Kantoor BINK36 - Undiscovered.nl

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.