Individuele rondreizen

Bekijk ons aanbod individuele rondreizen. Onze rondreizen zijn altijd op basis van privé vervoer en bieden veel vrijheid tijdens de reis, waardoor je altijd het beste uit je individuele rondreis haalt. De voorbeeldreizen zijn geheel naar eigen wens aan te passen, Undiscovered levert 100% maatwerk.

Individuele rondreizen

De meest bijzondere routes naar de mooiste gebieden
mt. mayon opt.jpg

Individuele rondreizen Filipijnen

Onze individuele rondreizen Filipijnen laten je het beste van het land zien in verschillende routes. De reizen zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor een eigen maatwerk reis naar de Filipijnen.

train nuwara eliya opt.jpg

Individuele rondreizen Sri Lanka

Samen met de reisspecialist word je individuele rondreis naar Sri Lanka met veel zorg samengesteld, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen. Al onze reizen zijn op privé basis waardoor je tijdens je reis veel vrijheid hebt. Laat je inspireren door een van onze voorbeeldreizen of gebruik het als basis voor jouw eigen individuele rondreis op maat.

borneo orang oetans opt.jpg

Individuele rondreizen Borneo

Onze individuele rondreizen Borneo zijn met zorg samengesteld en dienen als basis voor het creëren van je eigen reis op maat. We reizen graag net wat verder en zien met plezier ook de gebieden waar weinig mensen hun voetsporen hebben achtergelaten.

ringstaartmaki opt.jpg

Individuele rondreizen Madagascar

Onze individuele rondreizen Madagascar zijn allemaal op privé basis en laten verschillende mogelijkheden zien om de meest ongerepte plekken van het land te ontdekken. Elke individuele rondreis Madagascar is met zorg samengesteld en vormt de basis voor je eigen maatwerk reis. Undiscovered kent Madagascar als geen ander en laat je graag door het échte Madagascar rondreizen met een programma op maat, helemaal naar jouw wens.

bwindi np - youngmountaingorilla opt.jpg

Individuele rondreizen Oeganda

Onze individuele rondreizen Oeganda zijn met zorg samengesteld en geven een indruk van routes die je kunt afleggen om unieke plekken in Oeganda te zien en waar je bijzondere belevingen mee kunt maken. Elke reis kan naar wens worden aangepast.

cirque de mafate 2 opt.jpg

Individuele rondreizen Réunion

Onze individuele rondreizen Réunion zijn interessant samengestelde routes om je de bijzondere plekken van Réunion te laten zien. De reizen dienen als inspiratie voor je eigen maatwerk reis en kunnen naar wens worden aangepast.

Bekijk hier al onze klantreviews.