Ga naar inhoud
Undiscovered

Tikal

Tikal: het hart van de Maya wereld

Locatie

Tikal
17°13'25.3"N, 89°37'23.9"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Het totaalplaatje is wat Tikal National Park één van onze favoriete bestemmingen in Guatemala maakt. Laat je meeslepen door een fascinerende geschiedenis en archeologische pracht en praal, verscholen in de ongerepte natuur.

Diep in de grootste jungle van Midden-Amerika, in het noorden van Guatemala, vind je Tikal, één van de belangrijkste en indrukwekkendste Maya stadsruïnes ter wereld. Dit UNESCO werelderfgoed is een bezoek meer dan waard tijdens jouw rondreis door Guatemala. Naast 3000 gebouwen en tientallen steles en altaren die zijn blootgelegd, is het vooral de ligging waarmee Tikal zich onderscheidt. Slechts 30% van de stad is tot nu toe uitgegraven en de rest wordt nog bedolven onder aarde, boomwortels en vegetatie.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Unique Guatemala & Belize
15-daagse Luxe Reis Guatemala & Belize
Een luxe rondreis in een zeer comfortabel programma die je kennis laat maken met de highlights van Guatemala en Belize. De reis combineert de ongekende schoonheid van beide landen met luxe verblijven op fantastische locaties.
Guatemalan Adventures
15-daagse Familiereis Guatemala
Ga van de gebaande paden en beleef te gekke avonturen in onontdekt Guatemala! Een familiereis bomvol indrukwekkende cultuur en natuur dat je ontdekt in een aangenaam reistempo. Verblijf in fijne accommodaties en geniet optimaal van een fantastische familiereis!
Highlights of Guatemala & Belize
20-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Classic Guatemala
18-daagse Privé Rondreis Guatemala
Een complete rondreis langs indrukwekkend Guatemala. Maak kennis met de Maya cultuur, laat je imponeren door de natuurlijke schoonheid van het land en ga op ontdekkingstocht in de ongerepte jungle van Tikal vol eeuwenoude ruïnes. Sluit af in Caribisch Livingston!
Belizean Escape
15-daagse Huwelijksreis Belize & Guatemala
Een afwisselende huwelijksreis in Belize en Tikal. Ga op ontdekking in de dierrijke regenwouden en verblijf op romantische en afgelegen locaties. Reis in alle vrijheid buiten de gebaande paden en kom tot rust op het witte zandstrand van Ambergris Caye!
Terug