Ga naar inhoud
Undiscovered

Tikal

Tikal: het hart van de Maya wereld

Locatie

Tikal
17°13'25.3"N, 89°37'23.9"W

Geschreven door

Léonie
Léonie is reisspecialist voor Guatemala en Belize.

Het totaalplaatje is wat Tikal National Park één van onze favoriete bestemmingen in Guatemala maakt. Laat je meeslepen door een fascinerende geschiedenis en archeologische pracht en praal, verscholen in de ongerepte natuur.

Diep in de grootste jungle van Midden-Amerika vind je Tikal, één van de belangrijkste en indrukwekkendste Maya stadsruïnes ter wereld. Dit UNESCO werelderfgoed is een bezoek meer dan waard tijdens jouw rondreis door Guatemala. Naast 3000 gebouwen en tientallen steles en altaren die zijn blootgelegd, is het vooral de ligging waarmee Tikal zich onderscheidt. Slechts 30% van de stad is tot nu toe uitgegraven en de rest wordt nog bedolven onder aarde, boomwortels en vegetatie.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
18-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af in tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Enchanting Guatemala
15-daagse privé Rondreis Guatemala
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de absolute hoogtepunten van Guatemala in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis voor wie niets wilt missen van de grandioze natuur en cultuur van Guatemala.
Exploring the highlands & Tikal
18-daagse privé Rondreis Guatemala
Een avontuurlijke rondreis naar Guatemala met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Dompel onder in de Maya cultuur en geniet van bijzondere landschappen. Unieke belevingen staan centraal, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Guatemalan & Belizean Hideaway
20-daagse familiereis Guatemala, Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Guatemalan Adventures
15-daagse familiereis Guatemala
Ga van de gebaande paden en beleef te gekke avonturen in onontdekt Guatemala! Een familiereis bomvol indrukwekkende cultuur en natuur dat je ontdekt in een aangenaam reistempo. Verblijf in fijne accommodaties en geniet optimaal van een fantastische familiereis!
Unique Guatemala & Belize
15-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een met zorg samengestelde reis in een zeer comfortabel programma die je kennis laat maken met de meest exclusieve locaties van Guatemala en Belize. De reis combineert de ongekende schoonheid van beide landen met luxe verblijven op fantastische locaties.
Terug