Ga naar inhoud
Undiscovered

Tikal

Tikal

Ervaar een fantastische zonsopkomst

Locatie

Tikal
17°13'25.3"N, 89°37'23.9"W

Geschreven door

Léonie
Léonie is reisspecialist voor Guatemala en Belize.

Klim naar de top van een tempel en beleef het ontwaken van de jungle. De roep van de brulaap, luidkeelse vogels, de wegtrekkende mist en priemende zonnestralen op ruïnetoppen zorgen voor een betoverend ochtendgloren.

Zonsopkomsten leveren vaak schitterende plaatjes op, en die mogelijkheden krijg je genoeg in een rondreis door Guatemala. Maar een zonsopkomst in Tikal is echt iets bijzonders!

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
18-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af in tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse privé Rondreis Guatemala, Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Enchanting Guatemala
15-daagse privé Rondreis Guatemala
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de absolute hoogtepunten van Guatemala in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis voor wie niets wilt missen van de grandioze natuur en cultuur van Guatemala.
Exploring the highlands & Tikal
18-daagse privé Rondreis Guatemala
Een avontuurlijke rondreis naar Guatemala met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Dompel onder in de Maya cultuur en geniet van bijzondere landschappen. Unieke belevingen staan centraal, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Terug