Ga naar inhoud
Undiscovered

Familiereizen Guatemala

Samen onvergetelijke herinneringen creëren.

2 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Guatemalan & Belizean Hideaway
20-daagse familiereis Guatemala, Belize
Een heuglijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van Guatemala en Belize. Ontdek samen de veelzijdigheid van beide landen en laat je avonturierhart sneller kloppen. Maak kennis met indrukwekkende cultuur, ongerepte natuur en ontmoet bijzondere dieren!
Guatemalan Adventures
15-daagse familiereis Guatemala
Ga van de gebaande paden en beleef te gekke avonturen in onontdekt Guatemala! Een familiereis bomvol indrukwekkende cultuur en natuur dat je ontdekt in een aangenaam reistempo. Verblijf in fijne accommodaties en geniet optimaal van een fantastische familiereis!

Een familiereis Guatemala met Undiscovered

Maak van je familiereis Guatemala een onvergetelijk avontuur vol bijzondere belevenissen. Ga samen met het gezin op ontdekking in deze onbekende parel van Midden-Amerika en laat je verrassen. De familiereizen Guatemala zijn een perfecte combinatie van pure reiservaringen, fijne reisafstanden en leuke accommodaties op bijzondere locaties. De vriendelijke bevolking laat maar wat graag jou en je kinderen het échte Guatemala zien. Al onze familiereizen Guatemala worden met veel zorg en expertise samengesteld waarbij we jullie wensen, interesses en eerdere reiservaringen graag vertalen in een uniek reisplan zoals jullie voor ogen hebben.

Ga samen met het gezin op ontdekking in deze onbekende parel van Midden-Amerika en laat je verrassen.

Ontdek de veelzijdigheid van het land tijdens een familiereis Guatemala. Laat je overweldigen door een natuurlijke rijkdom, eeuwenoude cultuur en fascinerend wildleven. Ga met een familiereis Guatemala op verkenning in pittoreske heuveldorpjes, beklim actieve vulkanen, dompel onder in de Maya cultuur, laat je smaakpapillen verrassen en ga op ontdekking in eeuwenoude stadsruïnes vol bonte vogels en brutale apen. Met een familierondreis bij Undiscovered heb je alle vrijheid en zijn de mogelijkheden oneindig. Beleef met het gezin bijzondere momenten en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens een geweldige familiereis in Guatemala.