Ga naar inhoud
Undiscovered

Chichicastenango

Prikkel al je zintuigen in Chichicastenango

Locatie

Chichicastenango
14°56'34.9"N, 91°06'40.0"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Ervaar lokale taferelen op de grootste markt van Midden-Amerika. Geef je ogen de kost aan kleurrijke kleding en sieraden, spits je oren voor het geroep van kooplui en prikkel je neus door aroma’s van lokaal eten en geurende wierookpotten.

Tijdens een rondreis door Guatemala merk je al snel dat eeuwenoude tradities diep geworteld zijn in het dagelijks leven. Cultuur is ontzettend belangrijk en de Guatemalteken zijn dan ook erg trots op hun Maya afkomst. Ontdek deze rijke cultuur bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan Chichicastenango, op ongeveer 1,5 uur rijden van Lake Atitlan.

Lokale bevolking van Guatemala - Undiscovered.nl
Lokale bevolking van Guatemala - Undiscovered.nl
Lake Atitlan cultuur, Guatemala - Undiscovered.nl
Markt in Guatemala - Undiscovered.nl
Lake Atitlan Guatemala - Undiscovered.nl
Lake Atitlan markt in Guatemala - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Enchanting Guatemala & Belize
15-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een comfortabele rondreis door Guatemala en Belize met een mix van indrukwekkende natuur, cultuur en fijne zandstranden. Ontdek al het moois dat Guatemala en Belize te bieden hebben.
Exploring the highlands & Tikal
18-daagse Privé Rondreis Guatemala
Een avontuurlijke rondreis naar Guatemala met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Dompel onder in de Maya cultuur en geniet van bijzondere landschappen. Unieke belevingen staan centraal, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Guatemalan Adventures
15-daagse Familiereis Guatemala
Ga van de gebaande paden en beleef te gekke avonturen in onontdekt Guatemala! Een familiereis bomvol indrukwekkende cultuur en natuur dat je ontdekt in een aangenaam reistempo. Verblijf in fijne accommodaties en geniet optimaal van een fantastische familiereis!
Terug