Ga naar inhoud
Undiscovered

Antigua

Ontdek per mountainbike lokale dorpjes rondom Antigua

Locatie

Antigua
14°33'27.2"N, 90°44'06.1"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Stap af van de gebaande paden en verken het lokale leven rondom Antigua per mountainbike. Passeer glooiend heuvellandschap, koffieplantages, vergezichten met vulkanen en aanschouw het dagelijks ritme in lieflijke dorpjes met goedlachse mensen.

Stap vroeg in de morgen op de mountainbike voor een tocht langs unieke plattelandsdorpjes in de omgeving van Antigua. Een leuke avontuurlijke afwisseling tijdens je rondreis door Guatemala.

Kinderen in Guatemala - Undiscovered.nl
Museo San Juan del Obispo, Guatemala - Undiscovered.nl
Bonen in Guatemala - Undiscovered.nl
Antigua, Guatemala - Undiscovered.nl
Familie in Guatemala - Undiscovered.nl
Antigua, Guatemala - Undiscovered.nl
Antigua, Guatemala - Undiscovered.nl
Chocolate Tour Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Enchanting Guatemala
15-daagse Privé Rondreis Guatemala
Deze afwisselende rondreis laat je kennis maken met de absolute hoogtepunten van Guatemala in een comfortabel programma. Een met zorg samengestelde reis voor wie niets wilt missen van de grandioze natuur en cultuur van Guatemala.
Classic Guatemala
18-daagse Privé Rondreis Guatemala
Een complete rondreis langs indrukwekkend Guatemala. Maak kennis met de Maya cultuur, laat je imponeren door de natuurlijke schoonheid van het land en ga op ontdekkingstocht in de ongerepte jungle van Tikal vol eeuwenoude ruïnes. Sluit af in Caribisch Livingston!
Maya Forest & Isla Holbox
18-daagse Privé Rondreis Belize & Guatemala
Een veelzijdige rondreis door kleurrijk Guatemala en het ongerepte Maya Forest om vervolgens af te sluiten op het paradijselijke Isla Holbox. Maak kennis met de eeuwenoude Maya cultuur, verken grottenstelsels diep in de jungle en ontspan op een tropisch eiland.
Terug