Ga naar inhoud
Undiscovered

Nuwara Eliya

Treinreis langs bergtoppen en theevelden

Locatie

Nuwara Eliya
6°56'58.8"N, 80°47'26.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Ontdek Sri Lanka op geheel andere wijze en maak misschien wel één van je mooiste treinreizen in je leven. Onderweg passeer je theevelden zo ver het oog reikt, doorkruis je heuvelachtige landschappen en geniet je van al het moois wat Sri Lanka te bieden heeft.

Eén van de bijzondere manieren om Sri Lanka’s prachtige landschappen te ontdekken is per trein. Bijkomend voordeel is dat deze manier van vervoer ook nog eens erg goedkoop is! De meest bekende en misschien wel ‘s werelds allermooiste treinreis gaat van Kandy naar Nuwara Eliya en rijdt dwars door de Hill Country heen.

Theeplantages - Undiscovered.nl
Theeplantage Sri Lanka - Undiscovered.nl
Uitzicht Ella, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Treinreis Eliya, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Ella, Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Sri Lanka & Maldives
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & Malediven
Een fantastische privé rondreis naar Sri Lanka & Malediven. In deze combinatiereis heb je het beste van twee werelden; de schitterende natuur van Sri Lanka en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe oceaan in de Malediven.
Beaches of the South
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende privé rondreis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en spot de giganten van de oceaan in Mirissa. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Remote Ceylon
14-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Reis buiten de gebaande paden tijdens deze korte privé rondreis. Naast bijzondere accommodaties midden in de natuur, bezoek je unieke locaties met enkel de natuurgeluiden op de achtergrond.
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Terug