Ga naar inhoud
Undiscovered

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya

Treinreis langs bergtoppen en theevelden

Locatie

Nuwara Eliya
6°56'58.8"N, 80°47'26.0"E

Geschreven door

Sara
Reisspecialist voor Sri Lanka en Malediven.

Ontdek Sri Lanka op geheel andere wijze en maak misschien wel één van je mooiste treinreizen in je leven. Onderweg passeer je theevelden zo ver het oog reikt, doorkruis je heuvelachtige landschappen en geniet je van al het moois wat Sri Lanka te bieden heeft.

Eén van de bijzondere manieren om Sri Lanka’s prachtige landschappen te ontdekken is per trein. Bijkomend voordeel is dat deze manier van vervoer ook nog eens erg goedkoop is! De meest bekende en misschien wel ‘s werelds allermooiste treinreis gaat van Kandy naar Nuwara Eliya en rijdt dwars door de Hill Country heen.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Ceylon Adventures
14-daagse familiereis Sri Lanka
Met het hele gezin op avontuur! Op een rustig tempo verken je Sri Lanka op unieke wijze. Samen ga je op zoek naar olifanten, maak je fraaie wandelingen en geniet je van een prachtig uitzicht tijdens een bijzondere treinreis.
Jungle Hideaway
19-daagse familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Sri Lanka Experience
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Sri Lanka & Maldives
17-daagse privé Rondreis Sri Lanka, Malediven
Een fantastische combinatiereis naar Sri Lanka & Malediven met een mix van schitterende natuur en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee.
Beaches of the South
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende reis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en ga op zoek naar kuddes olifanten in Udawalawe National Park. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Remote Ceylon
15-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Reis buiten de gebaande paden tijdens deze korte rondreis. Naast bijzondere accommodaties midden in de natuur, bezoek je unieke locaties met enkel de natuurgeluiden op de achtergrond!
Terug