Ga naar inhoud
Undiscovered

Gal Oya

Een ongerepte wildernis

Locatie

Gal Oya
7°13'42.7"N, 81°28'18.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Maak samen met het hoofd van de inheemse stam een interessante wandeling door de onaangetaste jungle van Gal Oya, langs weelderige paden en kabbelende rivieren. Bewonder vanaf het water hoe olifanten verkoeling zoeken in het reservoir en grazen langs de oevers.

De onaangetaste jungle van Gal Oya is in onze ogen één van de beste locaties voor het ondernemen van unieke activiteiten. Ga het avontuur aan tijdens een uitdagende bergbeklimming of kies voor een boeiende boottocht op het water. Een bezoek aan Gal Oya is ongetwijfeld een authentieke beleving tijdens je vakantie in Sri Lanka.

Olifant in het water in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Olifant in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Lokale bevolking van Sri Lanka - Undiscovered.nl
Gal Oya National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Olifant in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Zonsondergang in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Lokale bevolking van Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een bijzondere privé rondreis in Sri Lanka buiten de gebaande paden. Tijdens deze reis bezoek je locaties waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de natuur. Comfortabele accommodaties op unieke locaties staan centraal, zodat je volledig kunt ontspannen.
Forest Encounters
16-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis in Sri Lanka. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Terug