Ga naar inhoud
Undiscovered

Udawalawe

Op zoek naar kuddes olifanten

Locatie

Udawalawe
6°25'05.7"N, 80°49'24.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Wie olifanten in het wild wilt spotten moet zeker een bezoek brengen aan het Udawalawe National Park. Het park kent honderden olifanten die zich voordoen in grote kuddes. De kans is groot dat je ineens een van deze dikhuiden achter een struik voorbij ziet komen. 

Tijdens een reis door Sri Lanka kun je niet om het spotten van de Aziatische olifant heen. Het Udawalawe National Park is één van de beste parken om hordes olifanten tegelijkertijd te zien. Het park is makkelijk te bereiken vanuit bijvoorbeeld Ella of Hambantota, maar ook zuidkustplaatsen zoals Mirissa kennen een goede verbinding.

Udawalawe National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Aapje in Udawalawe National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Olifanten Udawalawe National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Herten in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Vogels spotten in Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale privé rondreis in Sri Lanka voor de natuurliefhebber. De rondreis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Beaches of the South
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende privé rondreis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en spot de giganten van de oceaan in Mirissa. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Forest Encounters
16-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis in Sri Lanka. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Terug