Ga naar inhoud
Undiscovered

Huwelijksreizen Sri Lanka

De perfecte ingrediënten voor jullie huwelijksreis

3 resultaten
Filter op:
Azië
Afrika
Latijns-Amerika
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Forest Encounters
16-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Sri Lankan Love Trail
17-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Samen verken je op een rustig reistempo de hoogtepunten van Sri Lanka. De reis kent veel vrijheid, waardoor jullie Sri Lanka zelf kunnen ontdekken! Tijdens deze leuke en afwisselende huwelijksreis ligt de focus op wildleven, cultuur en comfort.

EEN SRI LANKA HUWELIJKSREIS MET UNDISCOVERED

Sri Lanka heeft alle perfecte ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksreis. Samen geniet je van de mooiste tropische stranden, bijzondere accommodaties en romantische locaties. Al onze huwelijksreizen worden op maat samengesteld, volledig naar wens. Zo werken we samen aan een huwelijksreis die perfect bij jullie past!

Na een drukke periode met het plannen van de bruiloft, nemen wij met veel plezier de zorg uit handen voor het organiseren van jullie droomreis. Alle reizen zijn volledig verzorgd, van A tot Z. We zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en dat je nergens aan hoeft te denken. Zo hoeven jullie alleen maar te genieten van de omgeving en elkaar. Voor het ultieme plaatje kun je Sri Lanka combineren met de Malediven, waar een fascinerende onderwaterwereld en paradijselijke zandstranden de standaard is.

Alle huwelijksreizen naar Sri Lanka zijn op privé basis en voorzien van eigen gids en chauffeur. Hierdoor heb je tijdens de reis meer vrijheid en ben je volledig flexibel. Onze specialisten reizen elk jaar terug naar Sri Lanka voor nieuw onderzoek en het verbeteren van onze producten en diensten.

Start vandaag nog met het plannen van je huwelijksreis naar Sri Lanka

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke huwelijksreis naar Sri Lanka.