Ga naar inhoud
Undiscovered

Kandy

Het groene hart van Sri Lanka

Locatie

Kandy
7°17'25.0"N, 80°38'01.6"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Kandy heeft de ideale combinatie van cultuur, natuur en tradities. Vanwege de veelzijdigheid kun je er allerlei kanten op; van theeplantages en wandelingen tot aan het bezoeken van eeuwenoude tempels. 

In het groene hart van Sri Lanka ligt Kandy, een veelzijdige stad omringd met groene theeplantages, heuvels, tempels en prachtige botanische tuinen. Door de hoge ligging van Kandy (500m) is de temperatuur er een stuk lager dan bijvoorbeeld in het zuiden. De iets koele lucht met soms een licht briesje maken het een aangenaam klimaat om Kandy te ontdekken.

Kandy, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Tempel van de tand, Kandy, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Kandy Esala Perahera, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Kandy Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Forest Encounters
16-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Northern Heritage & Nature Trail
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze boeiende rondreis wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de fraaie oostkust.
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Sri Lanka & Maldives
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & Malediven
Een fantastische combinatiereis naar Sri Lanka & Malediven met een mix van schitterende natuur en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee.
Seizoen special
Exploring Sri Lanka
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Interessante cultuur, prachtige natuur, bijzonder wildleven en tropische zandstranden. Je ontdekt het allemaal tijdens deze afwisselende rondreis langs de hoogtepunten van Sri Lanka!
Terug