Ga naar inhoud
Undiscovered

Kandy

Kandy

Het groene hart van Sri Lanka

Locatie

Kandy
7°17'25.0"N, 80°38'01.6"E

Geschreven door

Sara
Reisspecialist voor Sri Lanka en Malediven.

Kandy heeft de ideale combinatie van cultuur, natuur en tradities. Vanwege de veelzijdigheid kun je er allerlei kanten op; van theeplantages en wandelingen tot aan het bezoeken van eeuwenoude tempels. 

In het groene hart van Sri Lanka ligt Kandy, een veelzijdige stad omringd met groene theeplantages, heuvels, tempels en prachtige botanische tuinen. Door de hoge ligging van Kandy (500m) is de temperatuur er een stuk lager dan bijvoorbeeld in het zuiden. De iets koele lucht met soms een licht briesje maken het een aangenaam klimaat om Kandy te ontdekken.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Ceylon Adventures
14-daagse familiereis Sri Lanka
Met het hele gezin op avontuur! Op een rustig tempo verken je Sri Lanka op unieke wijze. Samen ga je op zoek naar olifanten, maak je fraaie wandelingen en geniet je van een prachtig uitzicht tijdens een bijzondere treinreis.
Jungle Hideaway
19-daagse familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Forest Encounters
16-daagse huwelijksreis Sri Lanka
Met zijn tweeën genieten van bijzondere plekjes en ongerepte omgevingen; de perfecte ingrediënten voor deze fantastische huwelijksreis. Samen ga je op avontuur en sluit je de huwelijksreis romantisch af.
Sri Lankan Love Trail
18-daagse huwelijksreis Sri Lanka
Samen verken je op een rustig reistempo de hoogtepunten van Sri Lanka. De reis kent veel vrijheid, waardoor jullie Sri Lanka zelf kunnen ontdekken! Tijdens deze leuke en afwisselende huwelijksreis ligt de focus op wildleven, cultuur en comfort.
Classic Ceylon
21-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Northern Heritage & Nature Trail
20-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze boeiende rondreis wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de fraaie oostkust.
Sri Lanka Experience
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Sri Lanka & Maldives
17-daagse privé Rondreis Sri Lanka, Malediven
Een fantastische combinatiereis naar Sri Lanka & Malediven met een mix van schitterende natuur en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee.
Beaches of the South
18-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende reis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en ga op zoek naar kuddes olifanten in Udawalawe National Park. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Remote Ceylon
15-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Reis buiten de gebaande paden tijdens deze korte rondreis. Naast bijzondere accommodaties midden in de natuur, bezoek je unieke locaties met enkel de natuurgeluiden op de achtergrond!
Diving Wonders
16-daagse duikreis Sri Lanka
Ontdek de pracht en praal van Sri Lanka onder water tijdens deze afwisselende duikreis. Ook boven water is er ontzettend veel te ontdekken en de mogelijkheden zijn oneindig.
Terug