Ga naar inhoud
Undiscovered

Horton Plains National Park

Trekking door ongerept berglandschap naar World's End

Locatie

Horton Plains National Park
6°48'10.2"N, 80°48'22.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Omgeven door groene vegetatie, tropische nevelwouden en een rijke diversiteit aan flora en fauna; maak kennis met Horton Plains National Park. 

Het klinkt als muziek in de oren voor de echte natuurliefhebber. Een bezoek aan één van Sri Lanka’s mooiste natuurparken mag tijdens je vakantie in Sri Lanka dan ook niet ontbreken. Horton Plains National Park leent zich uitstekend voor een actieve hike naar het einde van de wereld, op een hoogte van ongeveer 2.100 meter boven zeeniveau.

Bakers Falls, Horton Plains National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Uitzicht Horton Plains National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Horton Plains National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Horton Plains National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Brug Horton Plains National Park, Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Northern Heritage & Nature Trail
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Maak kennis met een compleet andere wereld tijdens een bezoek aan de koningssteden en het noorden van Sri Lanka. Tijdens deze boeiende rondreis wisselen cultuur en natuur zich af, met als kers op de taart een comfortabel strandverblijf aan de fraaie oostkust.
Sri Lanka & Maldives
15-daagse Privé Rondreis Sri Lanka & Malediven
Een fantastische privé rondreis naar Sri Lanka & Malediven. In deze combinatiereis heb je het beste van twee werelden; de schitterende natuur van Sri Lanka en een paradijs van witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe oceaan in de Malediven.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale rondreis voor de natuurliefhebber. De reis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Seizoen special
Exploring Sri Lanka
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Interessante cultuur, prachtige natuur, bijzonder wildleven en tropische zandstranden. Je ontdekt het allemaal tijdens deze afwisselende rondreis langs de hoogtepunten van Sri Lanka!
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Terug