Ga naar inhoud
Undiscovered

Piton des Neiges

Trekking naar de hoogste top

Locatie

Piton des Neiges
21°05'57.4"S, 55°28'49.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Verleg je eigen grenzen en beklim de hoogste berg van Réunion. De mooie natuur en spectaculaire uitzichten met zonsopgang maken de inspanning meer dan de moeite waard!

Geef je reis op Réunion een uitdagend karakter door boven de wolken uit te rijzen en naar de top van het eiland te klimmen! Een tweedaagse trekking met overnachting in de bergen waarbij je de avonturier in je naar boven haalt. Met 3071 meter is Piton des Neiges, al voor eeuwen een stille vulkaan, de hoogste berg van Réunion.

Top Piton des Neiges, Réunion - Undiscovered.nl
Zonsopkomst in Réunion - Undiscovered.nl
Piton des Neiges, Réunion Island - Undiscovered.nl
Hoge bergen in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Mountain High to Ocean Deep
12-daagse Duikreis Réunion
Een schitterende duikreis door Réunion waarbij je het bijzondere eiland zowel boven als onder water ontdekt. Klim naar de top van Piton des Neiges en maak fascinerende duiken langs koraaltuinen en wrakken vol divers zeeleven. Een reis van twee uitersten!
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Terug