Ga naar inhoud
Undiscovered

Queen Elizabeth National Park

Dompel onder in een idyllisch dierenrijk

Locatie

Queen Elizabeth National Park
0°09'50.7"S, 30°01'12.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Weidse savannevlaktes met kuddes olifanten, grazende buffels, jagende leeuwen, zonnebadende nijlpaarden, kleurrijke vogels en nog veel meer, beleef het klassieke Afrika in Queen Elizabeth National Park!

Gelegen op de evenaar en grenzend aan de Rwenzori Mountains en Lake Edward bevindt zich Queen Elizabeth National Park, een van de meest veelzijdige parken van Oeganda met een enorme biodiversiteit en mooie panoramische vergezichten. Terecht een hoogtepunt in je Oeganda reis vanwege alle pracht en praal! Het weidse landschap wordt gekenmerkt door savannes, schaduwrijke bossen, grasland en kratermeren. Een perfect leefgebied voor een weelde aan fauna.

Olifant in Oeganda - Undiscovered.nl
Waterkant in Queen Elizabeth National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Wildleven in Oeganda - Undiscovered.nl
Queen Elizabeth National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Olifant in Oeganda - Undiscovered.nl
Leeuw in boom, Queen Elizabeth National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Landschap in Oeganda - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Uganda
10-daagse Privé Rondreis Oeganda
Ontdek in deze korte rondreis het groene landschap en de bijzondere biodiversiteit van Oeganda. Zoek de chimpansees en gorilla's in het regenwoud en ga op safari in glooiende savannevlaktes. Geniet van de natuur in een unieke Afrikaanse bestemming!
Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda reis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke reis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land en overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van de pracht en praal van Oeganda!
Uganda & Rwanda Primates Experience
15-daagse Privé Rondreis Rwanda & Oeganda
Ga op zoek naar primaten in ongerepte jungle en bewonder afwisselende landschappen vol wildleven. Ontmoet onder andere energieke chimpansees en de zeldzame berggorilla tijdens deze indrukwekkende rondreis door het groene hart van Afrika.
Terug