Ga naar inhoud
Undiscovered

Kibale National Park

Een onaangetaste regenwoud vol primaten

Locatie

Kibale National Park
0°29'10.2"N, 30°23'22.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Volg de geluiden van de natuur al dwalend door het regenwoud, op zoek naar verschillende soorten primaten met als blikvangers de bijzondere chimpansees!

In het westen van Oeganda nabij Fort Portal ligt Kibale National Park, een mooi gevarieerd ecosysteem van grasland, moeras en een tropisch regenwoud dat een grote diversiteit aan bijzondere flora en fauna herbergt. Kibale National Park is bovenal dé plek voor het maken van een chimpansee trekking tijdens een Oeganda reis!

L'Hoest aapje in Oeganda - Undiscovered.nl
Oegandese rode franjeaap in Oeganda - Undiscovered.nl
Chimpansee in Oeganda - Undiscovered.nl
Oeganda Kibali National Park - Undiscovered.nl
Fort Portal Oeganda - Undiscovered.nl
Chimpansee in Oeganda - Undiscovered.nl
Fort Portal Oeganda - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Uganda
10-daagse Privé Rondreis Oeganda
Ontdek in deze korte privé rondreis het groene landschap en de bijzondere biodiversiteit van Oeganda. Zoek de chimpansees en gorilla's in het regenwoud en ga op safari in glooiende savannevlaktes. Geniet van de natuur in een unieke Afrikaanse bestemming!
Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda privé rondreis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke privé rondreis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land, met overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van Oeganda!
Uganda & Rwanda Primates Experience
15-daagse Privé Rondreis Rwanda & Oeganda
Ga op zoek naar primaten in ongerepte jungle en bewonder afwisselende landschappen vol wildleven. Ontmoet onder andere energieke chimpansees en de zeldzame berggorilla tijdens deze indrukwekkende rondreis door het groene hart van Afrika.
Terug